Μασούρας: «Όταν επιστρέψει ο Φορτούνης θα απογειωθούμε»

Την πεποίθηση του ότι με την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη ο Ολυμπιακός θα απογειωθεί εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Μασούρας.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 έκανε ο μέσος του Ολυμπιακού Γιώργος Μασούρας.

Ο νεαρός άσος και σκόρερ του πρώτου τέρματος των «ερυθρολεύκων» στην φιλική επικράτηση τους με 3-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρθηκε στο τέρμα που πέτυχε, την απουσία του Κώστα Φορτούνη, αλλά και για τα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Πλζεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να σκοράρουμε και να είμαστε πολύ αποτελεσματικοί. Κρατάμε τα θετικά από αυτόν τον αγώνα, που είναι παρά πολλά, αλλά και ότι κρατήσαμε το μηδέν, κάτι που θα μας χρησιμεύσει στα παιχνίδια με την Πλζεν γιατί οι προκρίσεις κρίνονται στο γκολ».

Για το γκολ, που πέτυχε:

«Σε κάθε ποδοσφαιριστή δίνει αυτοπεποίθηση όταν σκοράρει και είναι σε καλή κατάσταση. Όλα τα παιδιά προσπαθούν, όλα διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα. Θέλω να δικαιώνω τον προπονητή όταν με επιλέγει, αλλά και τον εαυτό μου και να δίνω το καλύτερο για την ομάδα».

Για την απουσία του Κώστα Φορτούνη:

«Έχουμε βάλει στο μυαλό μας ότι πρέπει να παίξουμε και για τον Κώστα, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος αυτής της χρονιάς. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και όταν επιστρέψει με το καλό ο Κώστας να απογειωθούμε».