ΠΑΟΚ: Σε διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι για Μπράνταριτς

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει τον 27χρονο Κροάτη αμυντικό μέσο, Φίλιπ Μπράνταριτς, που αποτελεί τον «εκλεκτό» του Αμπέλ Φερέιρα και βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κάλιαρι για το ποσό της μεταγραφής.

Ενίσχυση στον άξονα περιλαμβάνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ και ο Κροάτης χαφ της ομάδας της Σαρδηνίας βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στον συγκεκριμένο παίκτη και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε κρούση στην Κάλιαρι για την απόκτησή του.

Ο Μπράνταριτς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 ως δανεικός από τη Ριέκα και τον Ιανουάριο υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2023 με τους Ιταλούς, που ξόδεψαν 5 εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματά του. Ωστόσο η επιμονή του Φερέιρα ενδεχομένως τον φέρει ξανά με τις... βαλίτσες στο χέρι, εφόσον η Κάλιαρι ικανοποιηθεί οικονομικά.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια σε Serie A και Coppa Italia, μετρώντας και δυο ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 236 συμμετοχές με 17 γκολ και 22 ασίστ με τη Χάιντουκ, την Πρίμορατς, τη Ριέκα και την Κάλιαρι. Εξάλλου έχει χριστεί 6 φορές διεθνής με την Κροατία, παίζοντας μάλιστα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018 και μετρώντας 25' συμμετοχής κόντρα στην Ισλανδία στην 3η αγωνιστική των ομίλων.