Ανδρούτσος: ''Ολυμπιακός είμαστε, πάμε για τη νίκη''

Από το πρώτο κιόλας ματς με την Πλζεν, στην Τσεχία, πρέπει ο Ολυμπιακός να εξασφαλίσει το σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Champions League, σύμφωνα με τον Θανάση Ανδρούτσο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος μιλώντας στο Olympiacos TV:

Για το 3-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Δείξαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Και αμυντικά και επιθετικά. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί. Βέβαια υπήρξαν κάποια μικρά λαθάκια, αλλά αυτό είναι καλύτερο για εμάς, γιατί θα τα διορθώσουμε, για τον μεγάλο αγώνα που έρχεται, κόντρα στην Πλζεν».

Για την προετοιμασία: «Ήταν μία πολύ καλή προετοιμασία, δυνατή. Φέτος έγιναν κάποιες προσθήκες πολύ σημαντικές, που θα μας βοηθήσουν, ένας κορμός από πέρυσι έχει μείνει, οπότε είμαστε πολύ καλά».

Για τα ματς με την Πλζεν: «Εμείς θα μελετήσουμε αυτή την εβδομάδα την Πλζεν. Ο Ολυμπιακός είμαστε, πρέπει να περιμένουμε τη νίκη, γιατί αυτό θα μας εξασφαλίσει σίγουρα ένα αβαντάζ, γιατί μετά στο γήπεδό μας πιστεύω έχουμε το πάνω χέρι, με τον κόσμο και πιστεύω ότι θα είναι πολύ θετικό για εμάς».