Κοντά σε Μπράνταριτς

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί ν' αποκτήσει τον 27χρονο Κροάτη μέσο, Φίλιπ Μπράνταριτς, και μάλιστα οι επαφές με την Κάλιαρι βρίσκονται σε εξαιρετικά καλό δρόμο, πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για τη μεσαία γραμμή, κατόπιν εισήγησης του Πορτογάλου προπονητή του Δικεφάλου, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος παρουσιάστηκε κι επίσημα την Τετάρτη (17/7).

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν μάλιστα προχωρήσει αρκετά τις διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι. Οι πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για σχεδόν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

O Μπράνταριτς γεννήθηκε στο Σπλιτ στις 11 Ιανουαρίου του 1992 και είναι γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών της ομάδας της πόλης, Χάιντουκ. Το 2015 μετακινήθηκε στη Ριέκα αντί 300.000 ευρώ, ενώ το περυσινό καλοκαίρι (2018) παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Κάλιαρι.

Η ομάδα της Σαρδηνίας τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο (19/1) με κανονική μεταγραφή, αντί 5.000.000 ευρώ από την κροατική ομάδα. Ο Δικέφαλος είναι κοντά στο να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή κι όχι με δανεισμό.

Είναι ο παίκτης τον οποίον θέλει ο προπονητής καθώς συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία που θέλει να βάλει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και μόνο εάν παρουσιαστεί κάτι καλύτερο θα προτιμηθεί άλλη περίπτωση.