Ο ΟΦΗ κέρδισε την Άντερλεχτ

Με γκολ του Σακόρ ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με 0-1 απέναντι στην Άντερλεχτ στο προπονητικό κέντρο των Βέλγων, στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του.

Σπουδαίο αποτέλεσμα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, πέτυχαν οι Ομιλίτες, που επικράτησαν με 0-1 της Άντερλεχτ του Βενσάν Κομπανί, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο των Βέλγων.

Σκόρερ ήταν ο Βαγιέμπα Σακόρ στο 40', που σκόραρε με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Φερέιρα. Μάλιστα οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν και νωρίτερα, μόλις στο 2', όταν ο Σάσι βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε καθώς ο Τυνήσιος ήταν σε θέση οφσάιντ.

Ο Γιώργος Σίμος είδε για πρώτη φορά την ομάδα να παίζει υπό τις οδηγίες του και δοκίμασε πράγματα και πρόσωπα, χρησιμοποιώντας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα μόνο τους Κοροβέση και Σεμέντο. 

Άντερλεχτ (Βενσάν Κομπανί): Μπέκς, Ελ Καμπάμπρι, Μπορνώ, Λόρενς, Καγιέμπε, Κουμς, Ντάσκεβιτς, Ζουλί, Γκέρκενς, Τρέμπελ, Ελ Χατζ

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτήριου (73’ Δερμιτζάκης), Μπράουν (46’ Μαρινάκης), Νάστος, Γιαννούλης (78’ Περδίκης), Κοροβέσης, Μεγιάδο (46’ Νέιρα), Σακόρ (73’ Οικονόμου), Α. Ναμπι (61’ Σ. Ναμπί), Φερέιρα (46’ Μάνος), Σεμέντο, Σάσι (78’ Νοικοκυράκης)