«Ο Ροντρίγκες θέλει τεχνικό διευθυντή στην Γκιμαράες τον Μπράνκο του ΠΑΟΚ»

Την επιστροφή του Μάριο Μπράνκο στην πατρίδα του και σε ρόλο αθλητικού διευθυντή, φαίνεται πως θέλει ο Ντανιέλ Ροντρίγκες, που είναι υποψήφιος πρόεδρος για την Γκιμαράες.

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Γκιμαράες, Ντανιέλ Ροντρίγκες, φέρεται να έχει τον Μάριο Μπράνκο ως τον εκλεκτό του για την θέση του αθλητικού διευθυντή, σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα αυτό αναφέρει σήμερα το πορτογαλικό σάιτ «guimaraesdigital.com», όπου σημειώνει πως ο Ντανιέλ Ροντρίγκες υποσχέθηκε να «κλείσει» τον νυν τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα αναφέρει πως: «Ο Μάριο Μπράνκο θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Βιτόρια εάν ο τρίτος υποψήφιος για την προεδρία της ομάδας Ντανιέλ Ροντρίγκες, κερδίσει τις εκλογές το ερχόμενο Σάββατο (20/7). Ο υποψήφιος “μετά από έρευνα αγοράς” επέλεξε τον σημερινό τεχνικό διευθυντή του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Ο Ντανιέλ Ροντρίγκες επιβεβαιώνει τις επαφές αλλά αποσαφηνίζει ότι «δεν είμαι ακόμη πρόεδρος και ο Μάριο Μπράνκο συνδέεται με μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια, προετοιμάζεται για το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να σεβόμαστε τους επαγγελματίες και τη σταθερότητα των συμβάσεων.

Ο Mπράνκο συνδέεται επί του παρόντος με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Εκτός από την Ελλάδα, έχει επίσης δουλέψει στο κροατικό, ρουμανικό και πολωνικό ποδόσφαιρο».