Η επαφή της Γκιμαράες με Μπράνκο, αλλά...

Η Γκιμαράες προσέγγισε τον Μάριο Μπράνκο, μέσω του υποψηφίου προέδρου Ντανιέλ Ροντρίγκες, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο υποψήφιος πρόεδρος της Γκιμαράες, Ντανιέλ Ροντρίγκες, φέρεται να έχει τον Μάριο Μπράνκο ως τον εκλεκτό του για την θέση του αθλητικού διευθυντή, σημειώνοντας σχετικά:

«Δεν είμαι ακόμη πρόεδρος και ο Μάριο Μπράνκο συνδέεται με μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια, προετοιμάζεται για το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να σεβόμαστε τους επαγγελματίες και τη σταθερότητα των συμβάσεων.

Ο Mπράνκο συνδέεται επί του παρόντος με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Εκτός από την Ελλάδα, έχει επίσης δουλέψει στο κροατικό, ρουμανικό και πολωνικό ποδόσφαιρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ισχύει η προσέγγιση που έγινε στον Μάριο Μπράνκο, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεσμεύεται με συμβόλαιο και ως εκ τούτου οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν κάνουν κάποιο σχόλιο αναφορικά με την πρόθεση του υποψηφίου προέδρου της Γκιμαράες.

Το ενδιαφέρον, άλλωστε, παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο, δεδομένου ότι ο Ντανιέλ Ροντρίγκες, είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων για την θέση του προέδρου στην Γκιμαράες.