Η νέα κρούση του Ολυμπιακού για τον Ματέο Γκαρσία

Το SDNA γράφει για τις καινούργιες (καθοριστικές) επαφές των «ερυθρόλευκων» με την Λας Πάλμας, με θέμα την μετακόμιση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στον Πειραιά.

Η…μετάγγιση (περαιτέρω) νέου αίματος στα «φτερά», εξακολουθεί να βρίσκεται στο μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς και των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Και ο Ματέο Γκαρσία που κατέθεσε τα διαπιστευτήρια του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη την περασμένη σεζόν, αποτελεί μια περίπτωση που αρέσει σταθερά στους Πειραιώτες.

Το «αγκάθι» στην προκειμένη περίπτωση έχει να κάνει με τα «θέλω» της Λας Πάλμας όπου ανήκουν τα δικαιώματά του.

Μπορεί η ομάδα απ΄τα Κανάρια Νησιά να μην συμπεριλαμβάνει τον 22χρονο παίκτη στα αγωνιστικά πλάνα εν όψει της νέας σεζόν, ωστόσο η τιμή στο «καρτελάκι» του γράφει 3 εκατομμύρια ευρώ!

Χρήματα που δεν τα λες και λίγα.

Μια φορά, στον Ολυμπιακό δεν έχουν κλείσει το κανάλι επικοινωνίας με την Λας Πάλμας με…φόντο τον Ματέο Γκαρσία.

Μάλιστα εσχάτως έχουν ξεκινήσει – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – νέο κύκλο επαφών με την ισπανική ομάδα.

Κι ας κυκλοφόρησε δημοσίευμα την Παρασκευή (19/7) στην Ισπανία που φέρνει την Λας Πάλμας να προσανατολίζεται προς την παραμονή του ποδοσφαιρστή.

Απ΄την πλευρά του ο παίκτης «ψήνεται» στην ιδέα της μεταγραφής στον Ολυμπιακό, όχι όμως και με την προοπτική να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» και να κληθεί να αγωνιστεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα (εντός ή εκτός Ελλάδας).

Εν κατακλείδι, η υπόθεση Ματέο Γκαρσία παραμένει ανοιχτή στον Ολυμπιακό και η πειραϊκή ομάδα εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.