Ενδεκάδα με «ρεζέρβες» ετοιμάζει ο Δώνης

Ενδεκάδα με τις «ρεζέρβες» σκέφτεται να παρατάξει ο Γιώργος Δώνης στο σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπέρσχοτ από το Βέλγιο.

Ο έμπειρος τεχνικός προτίθεται να παρατάξει ενδεκάδα με τους παίκτες που δεν λογίζονται ως βασικοί και αυτό διότι το σημερινό φιλικό με την Μπέρσχοτ στην Αμβέρσα είναι ανάμεσα στα δύο δυνατά με Φέγενορντ και Άγιαξ (το απόγευμα της Δευτέρας). Έτσι, ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία σήμερα να δει ποδοσφαιριστές που δεν προορίζονται για το βασικό σχήμα του αγώνα της Δευτέρας.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός των πράσινων δοκίμασε με με τους βασικούς τους Κότσαρη, Αποστολάκη, Θεοχάρη, Μαυρομμάτη, Ζαγαρίτη, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Αθανασακόπουλο, Καμπετσή, Εμμανουηλίδη και Βέργο, ενώ στην άλλη ενδεκάδα βρέθηκαν οι Χριστογεώργος, Ινσούα, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός και Κόναν.

Να σημειωθεί πως εκτός του διπλού έμειναν οι Μακέντα και Δώνης που είναι πιθανό να πάρουν «ανάσες» και να μην συμπεριληφθούν στην αποστολή για το σημερινό φιλικό κόντρα στην Μπέρσχοτ.