Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα και ο Ζαχίντ

Ο Γκάιας Ζαχίντ και ο Ζοάο Νούνες τελειώνουν με τα διαδικαστικά και υπογράφουν τα συμβόλαια τους με τον Παναθηναϊκό.

Γεμάτη υποχρεώσεις είναι η μέρα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ασχολούνται με τις μεταγραφές του Γκάιας Ζαχίντ και του Ζοάο Νούνες. Ο Πορτογάλος στόπερ βρίσκεται από την Κυριακή στην Αθήνα, ενώ ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο Ζαχίντ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, για να τελειώσει με τα διαδικαστικά. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον ΑΠΟΕΛ για μονοετή δανεισμό με οψιόν αγοράς 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, που όμως δεν είναι υποχρεωτική.

Αντίθετα, ο Νούνες έρχεται ως ελεύθερος και θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Οι αποδοχές του δεν θα ξεπεράσουν τις 150.000 ευρώ και ουσιαστικά θα πάρει τα χρήματα του Κουλιμπαλί.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα συναντηθούν και με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος θα επιστρέψει σήμερα από την Ολλανδία. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είδε το φιλικό με τον Άγιαξ και γυρίζει στη βάση του, για να ασχοληθεί με τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Ο Ζαχίντ και ο Νούνιες θα μεταβούν την Τετάρτη στο Όστερμπεκ, προκειμένου να ενσωματωθούν στις προπονήσεις. Αμφότεροι έχουν μιλήσει με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θα τσεκάρει τις μετρήσεις τους για να αποφασίσει και για το πρόγραμμα τους.