Ταξίδι-«αστραπή» του Νταμπίζα στο Νιουκάστλ για Ρόμπερτς!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το μεταγραφικό του... φορτσάρισμα και, μετά τις αποκτήσεις των Ζαχίντ και Νούνιες, επανέρχεται δυναμικά για την περίπτωση του Κάλουμ Ρόμπερτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Εθνοσπόρ», ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» έκανε ταξίδι στην Αγγλία χθες (23/7), προκειμένου να κάνει μαι τελευταία συζήτηση με τον Άγγλο εξτρέμ και να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα. Ο ίδιος παραμένει ελεύθερος, έχοντας δοκιμαστεί το τελευταίο διάστημα σε άλλες ομάδες, κυρίως για να μπορέσει να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Νταμπίζας είναι αισιόδοξος, ότι αυτή την φορά θα πάρει θετική απάντηση για τη μετακόμιση του παίκτη στην Ελλάδα, μιας και ο ίδιος μοιάζει θετικός πλέον σε αυτό το ενδεχόμενο, μην έχοντας βρει τις προτάσεις που περίμενε στην χώρα του. Ο παράγοντας του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους, ώστε να καταφέρει να προσφέρει στον Γιώργο Δώνη μια εξαιρετική λύση για τα άκρα της επίθεσης.

Το ταξίδι του Νταμπίζα, πάντως, δεν τελειώνει εκεί. Ο ίδιος αναμένεται να έχει ραντεβού με στελέχη της Νιουκάστλ και, πιθανώς, με τον νέο της προπονητή, Στιβ Μπρος. Εκεί, θα ενημερωθεί για τους παίκτες που θα «κοπούν» από την πρώτη ομάδα πριν από την έναρξη της νέας Premier League, ώστε να τσεκάρει αν υπάρξει κάποια περίπτωση, που θα μπορούσε να απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.