Βγάζει τον νάρθηκα ο Μαντούρο

Από την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα βγάλει τον νάρθηκα από το χέρι, ο Χέντβιγκες Μαντούρο θα ξεκινήσει τρέξιμο ώστε να επανέλθει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ.  

Ο Ολλανδός αμυντικός που είχε υποστεί ζημιά στους συνδέσμους του χεριού του από το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό, στα τέλη του Ιανουαρίου.

Στη σημερινή προπόνηση του «δικεφάλου του βορρά» έκανε θεραπεία και μυϊκή ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, ενώ το ευχάριστο για τον ίδιο είναι πως από την επόμενη εβδομάδα θα βγάλει τον νάρθηκα και θα μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του.

Ο Φάνης Τζανδάρης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης με αυξημένη ένταση.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στη Σαββατιάτικη ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με φυσικοθεραπείες και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας, την ταχυδύναμη και τα τελειώματα με συνδυαστικές ασκήσεις, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε παιχνίδι σε μικρό γήπεδο και περιορισμούς στις επαφές με τη μπάλα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr