«Ψήνεται» επιστροφή Αμπέντ!

Την επιστροφή του Μεχντί Αμπέντ στο ρόστερ του επιδιώκει ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA!

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να επαναφέρουν στο ρόστερ τον «τοξοβόλο» του «Καραϊσκάκης», τον άνθρωπο που «κούμπωσε» τόσο καλά στο πλάνο του Γιάννη Αναστασίου ώστε έγινε απαραίτητος κρίκος στην αλυσίδα. Οι Πράσινοι έβαλαν τον Αμπέντ στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας τους. Γνωρίζουν βέβαια ότι κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση είναι η προσπάθεια επιστροφής του Αλγερινού στο ρόστερ αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νιούκασλ.

Πρόκειται ουσιαστικά για κοινή επιθυμία, αφού ο Αλγερινός μέσος έχει αποκαλύψει σε κάποιους από τους μέχρι πέρυσι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό ότι και ο ίδιος έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να κάνει ό,τι είναι εφικτό για να μετακομίσει στον ποδοσφαιρικό παράδεισό του, στο Τριφύλλι! Ο Αμπέντ δεν έκρυψε στους Πράσινους ότι δεν περνάει καθόλου καλά το 2015 στη Νιούκασλ. Το φθινόπωρο είχε πιστέψει ότι πλέον είχε καθιερωθεί στους Ανθρακωρύχους αλλά με την άφιξη του νέου έτους έγινε πάλι παγκίτης… πολυτελείας. Πήρε κάποια σποραδικά παιχνίδια ως βασικός αλλά η υπομονή του πλέον εξαντλείται.

Στα 23 του χρόνια πλέον ο Αμπέντ νιώθει ότι η Νιούκασλ είναι ένα περιβάλλον που δεν ευνοεί τα δικά του όνειρα και σχέδια. Ο Αμπέντ θέλει να παίζει βασικός ώστε να καταφέρει να «τρυπώσει» στην εθνική Αλγερίας όπως είναι το μεγάλο του όνειρο. Από τα σχεδόν 40 παιχνίδια στον Παναθηναϊκό φέτος έχει παίξει λιγότερα από το 1/3, κάτι το οποίο κάθε άλλο παρά τον χαροποιεί. Στο Τριφύλλι ξέρει ακριβώς τι θα βρει και τι θα του προσφέρουν οι Πράσινοι.

Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό είναι μια πραγματικότητα ότι φέτος του έλειψε πολύ ο Αμπέντ και μάλιστα έψαξε για να βρει κάτι ανάλογο στο τέλος του καλοκαιριού δίχως επιτυχία. Όπως επίσης είναι δεδομένο ότι το Τριφύλλι έχει στο μεταγραφικό σχεδιασμό την απόκτηση παίκτη με όλα τα στοιχεία που συγκεντρώνει ο Αλγερινός. Φυσικά για τον Αμπέντ έχει απόλυτα θετική γνώμη ο Αναστασίου. Το ζήτημα είναι πώς θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Νιούκασλ.