Κέρδισε την προσφυγή, επιστρέφει ο κόσμος στην Λεωφόρο

Με κόσμο θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη για την 32η αγωνιστική, καθώς το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο έκρινε πως εξέτισε την ποινή του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Αστέρα.

Οι πόρτες της Λεωφόρου θα ανοίξουν και πάλι για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, το επόμενο Σάββατο, για το παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής με την Ξάνθη.

Η SuperLeague είχε ανακοινώσει πως η ποινή των δύο αγωνιστικών που επιβλήθηκε στους «πράσινους» για τα επεισόδια στο ντέρμπι, δεν μετράει από το ματς με τον ΠΑΟΚ εξαιτίας της απόφασης Κοντονή (να γίνουν ολα τα ματς της αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών) αλλά από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Κάτι που οδήγησε τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στην απόφαση να καταθέσουν προσφυγή στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο, το οποίο τους δικαίωσε.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχει εκτίσει την ποινή του και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι τους φιλάθλους τους, το επόμενο Σάββατο με την Ξάνθη.