Βαρύ πένθος στην Ρωσία

Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστούν οι παίκτες της Ρωσίας στο ματς με την Ουαλία λόγω της τραγωδίας στην χώρα που είχε ως αποτέλεσμα 14 νεκρά παιδιά.

Σε βαθύ πένθος έχει πέσει από το βράδυ του Σαββάτου η Ρωσία λόγω μίας ανείπωτης τραγωδίας που στοίχισε την ζωή σε 14 παιδιά. Μία ξαφνική καταιγίδα σε λίμνη στην βορειοδυτική Ρωσία στην επαρχία της Καρελίας ήταν αρκετή για να χάσουν την ζωή τους 14 παιδιά τα οποία επέβαιναν σε πλοίο που έκανε εκπαιδευτική εκδρομή.

Ο Δήμαρχος της Μόσχας κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους για την ρωσική πρωτεύουσα, ενώ η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η ομάδα του Λεονίντ Σλούτσκι θα παραταχθεί στο ματς με την Ουαλία με μαύρα περιβραχιόνια, θέλοντας να τιμήσει την μνήμη όσων τόσο άδοξα χάθηκαν σε αυτό το φρικτό δυστύχημα.