Ξεκίνησαν οι Τρούλλοι Fc (Φώτος)

Την προετοιμασία της...ξεκίνησε και επίσημα η ομάδα...Τρούλλοι Fc.

Αναλυτικά:

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και παρουσία πολλών Φίλων και οπαδών της, ξεκίνησε και επίσημα τις προπονήσεις η νεοσύστατη ομάδα των Τρούλλων «ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C.2015» η οποία απόκτησε πλέον ... «σάρκα και οστά» μετά την συνένωση των 2 ιστορικών αθλητικών ομάδων των Τρούλλων, της ΔΑΦΝΗΣ και του ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ.
 
Αυτό και αν αποτελεί ιστορικό γεγονός για την Κοινότητα των Τρούλλων, το οποίο αγκαλιάστηκε με πολλή θέρμη τόσο από ολόκληρη την Κοινότητα όσο και από πάρα πολλούς φίλους του αγροτικού ποδοσφαίρου και όχι μόνον, και αυτό επιτεύχθηκε χάρις στις προσπάθειες αρκετών μηνών, των Διοικήσεων των δύο ιστορικών ομάδων των Τρούλλων, οι οποίες έγραψαν την δική τους ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου. .
 
Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Ιερέα της Κοινότητας, o Πρόεδρος της «ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015» κ. Γεώργιος Προκοπίου αφού παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου της νέας ομάδας, που έδωσαν το παρόν τους στην πρώτη προπόνηση, στην συνέχεια καλωσόρισε όλους τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και... συνέχεια στις επιτυχίες της ομάδας μας.
 
Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος κ. Προκοπίου δήλωσε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές: «Ενώσαμε 2 ιστορικέε ομάδες την ΔΑΦΝΗ και τον ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ, με πάμπολλες περγαμηνές και από τις δύο στο χώρο του ποδοσφαίρου και δημιουργήσαμε μια ακόμα πιο ζηλευτή ομάδα, και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό.
 
Όλοι εσείς οι ποδοσφαιριστές τς νέας μας ομάδας θα πρέπει να νίωθετε την ίδια περηφάνια γιατι αποτελείται την αφρόκρεμα των ποδοσφαιριστών....γιαυτό .. σας τονίζω ότι ... η ομάδα μας είναι «καταδικασμένη» να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, και για να πετύχουμε τους πολύ ψηλούς στόχους που θέσαμε το Νέο Δοικητικό Συμβούλιο.
 
Για να το πετύχουμε αυτό… απαιτούμε από όλους ΣΕΒΑΣΜΟ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Αυτό λοιπόν είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας μας... και γι αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παραβεί τους κανόνες μας.
 
Από πλευράς μας συνέχισε ο πρόεδρος θα είμαστε συνέχεια κοντά σας, και θα εκπληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο» Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο αντιπ΄ροεδρος της νέας ομάδας κ. Πάμπος Νεοφύτου, τονίζοντας περειατέρω « πως η ενοποίσηση των 2 ομάδων των Τρούλλων αποτελεί ένα όνειρο πολλών χρόνων, το οποίο έγινε πραγματικότητα, και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την ομάδα των Τρούλλων.. όσο πιο ψηλά μπορούμε.»
 
Το υπόλοιπο Διοικητικό της νεοσύστατης ομάδας ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015 συνθέτουν οι Κυριάκος Μ. Αλεξίου, Λοίζος Βάκχου, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Σπύρος Πάμπουλος, Μιχαλάκης Βάκχου, Κυριάκος Ζωνιάς, Παναγιώτης Αλεξίου, Γιώργος Σιακός, και Ανδρέας Χρ. Κώστα. Τεχνικός της ομάδας προσλήφθηκε κ. Τάσος Καρσεράς με βοηθούς του Αλέκο Αλέκου και Γιάννο Κωνσταντίνου ενώ ο κ. Στέλιος Προκοπίου διορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο ως Γενικός Αρχηγός Ποδοσφαίρου. Έδρα της νέας ομάδας των Τρούλλων η οποία αναμένεται να είναι «καυτή» θα είναι το ανασκευασμένο με συνθετικό χορτοτάπητα Κοινοτικό Στάδιο Τρούλλων, και θα αγωνίζεται στην Ομοποσνδία Ο.Π.Ν. ΣΕΚ Λάρνακας.