Αήττητο σερί

Η ΑΛΚΗ εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της στην Γ’ Κατηγορία, και τώρα το μόνο που της μένει είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα συνεχίζοντας το αήττητο σερί της.

Συγκεκριμένα οι “κυανέρυθροι”, είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα εδώ και 18 αγώνες, από τους οποίους οι 15 είναι νικηφόροι.

Η σεζόν πάντως άρχισε …ανάποδα όταν η ιστορική ομάδα μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως την 1η αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την Ολύμπια, με 0-1, στην συνέχεια έδειξε τις δυνατότητες της νικώντας τον Άδωνη με 4-1, για να προσγειωθεί απότομα από τον Κούρρη, χάνοντας στην Ερήμη με 2-1.

Ακολούθησε η λευκή ισοπαλία με την Ξυλοτύμπου και από τότε οι παίχτες της Αλκής ξέχασαν την λέξη ήττα, κάνοντας ένα νικηφόρο σερί 11 αγώνων που σταμάτησε στον …κακό δαίμονα της για φέτος Κούρρη(2-2).

Μετά το δεύτερο ντέρμπι με την Ξυλοτύμπου(1-1) η “Αθάνατη” έβαλε σκοπό να ξανασπάσει τα κοντέρ, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες στις οποίες μετρά 16 γκολ υπέρ και.. ένα κατά. 

Πλέον, έχοντας στο οπλοστάσιο της τον πρώτο σκόρερ Νικόλα Αλεξίου(17 γκολ μαζί με Ταύρου), την καλύτερη επίθεση(53) αλλά και την καλύτερη άμυνα(14), το 5Χ5 μέχρι το τέλος δεν μοιάζει καθόλου απίθανο.