Kυπελλούχος ο Ακρίτας (Φώτος)

Με κυπελλούχο τον Ακρίτα Χλώρακας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου ο τελικός του Κυπέλλου Coca - Cola Γ' - Δ' Κατηγορίας 2014 - 2015.

Στην παρουσία 600 και πλέον φίλων του ποδοσφαίρου, νίκησε την ΠΑΕΕΚ με 1-0 από γκολ που σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. 

Οι δύο ομάδες σε αυτό το χρονικό διάστημα απέφυγαν το ρίσκο και με σωστή αμυντική διάταξη προσπάθησαν να διατηρήσουν ανέπαφο το τέρμα τους. 

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε το μοναδικό γκολ που καθόρισε και το αποτέλεσμα.

Ο Ονησίφορος Βαρναβίδης με πέναλτι στο 68' άνοιξε το σκορ (1-0) για τον Ακρίτα που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και η ομάδα της Χλώρακας πανηγύρισε το πρώτο τρόπαιο του κυπέλλου στην ιστορία της.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Κρούμιτς, Οτάνκι, Παχταλιάς, Χατζηζηνοβίου, Μακρής (90' Ζερπατέας), Ανδρέου, Ρέτσας, Λουκαϊδης (85' Ευσταθίου), Μεταξάς, Βαρναβίδης, Σολωμού (90' Κωνσταντίνου).

ΠΑΕΕΚ: Κακουλλής, Παπαγεωργίου, Φραγκέσκου, Ραχμάν, Ορατίου (46' Σάββα), Βούζας, Αριστοτέλους, Κωνσταντίνου (75' Θεοδώρου), Βασιλείου (75' Οξίσογλου), Ν. Νικολάου, Στυλιανού.

** Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρυσοβαλάντης Θεούλη με βοηθούς διαιτητές τους Αναξαγόρα Στυλιανού και Χαράλαμπο Ξενοφώντος. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Ροδοσθένους και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Ιωάννου.

** Διατέθηκαν 647 εισιτήρια.