"Ο πιο σημαντικός αγώνας από την ίδρυσή μας"

Η ομάδα Τρούλλοι FC απευθύνει κάλεσμα για την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στην ΑΣΠΙΣ Πύλας στα πλαίσια του πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ Σ.Τ.Ο.Κ. 2017/2018

ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C 2015 Vs ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ

ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20/5/2018 - 4.30 Μ.Μ.
==========================

Τον πιο σημαντικό αγώνα από την ίδρυση της (2015), δίνει η ομάδα μας "ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015" την Κυριακή 20 Μαίου 2018 και ώρα 4.30 στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιών.

Η ομάδα μας βρίσκεται μόλις ένα βήμα από την άνοδο της στην ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ και καλείται να αντιμετωπίσει την έμπειρη μέχρι πρότινος στα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ, ομάδα της ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ και γιαυτό η νίκη για την ομάδα μας αποτελεί μονόδρομο.

Είναι η στιγμή που ΟΛΟΙ ΜΑΣ περιμέναμε από την ημέρα της ενοποίησης των 2 ιστορικών Σωματείων μας ΔΑΦΝΗ και ΣΟΥΡΟΥΚΛΗΣ, και γι αυτό έχουμε όλοι καθήκον και υποχρέωση να στηρίξουμε την ομάδα μας που ομολογουμένως εδώ και 3 χρόνια μας κάνει περήφανους και μας δίνει μόνο χαρές.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας Βουλευτής Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου και ο Συνπρόεδρος κ. Πάμπος Νεοφύτου, απευθύνουν έκκληση σε όλους τους συγχωριανούς μας και στους πιστούς φιλάθλους της Ομάδας μας, για ακόμα μια φορά και ειδικά αυτή την Κυριακή ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ το παρόν τους στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιών και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, πάντοτε βέβαια μέσα στα πλαίσια της Αθλητοπρέπειας και του Αλληλοσεβασμού!

Εμπρός λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να εμψυχώσουμε τους ποδοσφαιριστές μας για την πιο σημαντική νίκη της ομάδας μας, με την οποία θα πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να ανεβάσουμε την ομάδα μας στην ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της ΣΤΟΚ.