Μέχρι τώρα... 288

Η διαδρομή με τις 14 πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ κατέγραψε 288 συνολικά τέρματα.

Τα περισσότερα τέρματα (27) σημειώθηκαν στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής και τα λιγότερα (15) στην ένατη αγωνιστική.

Όπως είναι γνωστό ο Άδωνις Ιδαλίου παραμονές της πρεμιέρας αποχώρησε από το Πρωτάθλημα και οι αγώνες του κατακυρώνονται με 3-0 υπέρ των αντιπάλων του.

Τα περισσότερα τέρματα (37) πέτυχε η πρωτοπόρος ομάδα Λειβαδικός / Σαλαμίνα Λειβαδιών και τα λιγότερα (10) η Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς.

Πρώτος στην κατάταξη των σκόρερ με 12 τέρματα ο Γκαρσία (Λειβαδιακός / Σαλαμίνα) και ακολουθούν με 11 τέρματα οι Μιχαλάκης Καλογήρου (ΑΕΝ) και Μάριος Κουτούρη (Λειβαδιακός / Σαλαμίνα).

Αναλυτικά ο απολογισμός των τερμάτων σε κάθε αγωνιστική:

1η αγωνιστική: 22 τέρματα
2η αγωνιστική: 19 τέρματα
3η αγωνιστική: 22 τέρματα
4η αγωνιστική: 17 τέρματα
5η αγωνιστική: 29 τέρματα
6η αγωνιστική: 18 τέρματα
7η αγωνιστική: 18 τέρματα
8η αγωνιστική: 18 τέρματα
9η αγωνιστική: 15 τέρματα
10η αγωνιστική: 23 τέρματα
11η αγωνιστική: 17 τέρματα
12η αγωνιστική: 27 τέρματα
13η αγωνιστική: 21 τέρματα
14η αγωνιστική: 22 τέρματα

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ