Πρωτάθλημα τέλος.. ΤΩΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ!!

Μέσω της επίσημής της ιστοσελίδας η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου αναφέρεται στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά:

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα μας, κερδίζοντας τον Ευαγόρα Αυγόρου με 1-2. Παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ οι ποδοσφαιριστές μας βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και παράλληλα δείχνουν έτοιμοι για το κύπελλο.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την γηπεδούχο ομάδα να θέλει να επιβληθεί χωρίς ωστόσο να το πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό. Μετά και τα πρώτα 10 λεπτά η ομάδα του Ρήγα Φεραίου ανέβασε ρυθμό και έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για γκολ στην αντίπαλη περιοχή.

Σε αντεπίθεση όμως ο Ευαγόρας Αυγόρου κέρδισε πέναλτι με την γηπεδούχο ομάδα να ευστοχεί και να μπαίνει μπροστά στο σκορ με 1-0 στο 25’. Με την συνολική εικόνα όμως που έβγαζε η ομάδα μας στο γήπεδο η ισοφάριση δεν μπορούσε να μην έρθει. Αν και αργοπορημένα, ο αρχηγός της ομάδας μας Α. Καούνας αφού πέρασε με ωραίο τρόπο τον αντίπαλο αμυντικό μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην δεξιά γωνία ισοφάρισε το παιχνίδι στο 45’. GAME ON!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα μας να είναι αυτή που έδειχνε πιο ικανή να φτάσει σε 2ο γκολ. Η αμυντική γραμμή λειτουργούσε σχεδόν άψογα και έτσι στο 65’ είχαμε την πρώτη αλλαγή με τον Α. Καικούσιη να παίρνει την θέση του Μ.Μαρίνου θέλοντας να φρεσκάρει και την επιθετική τριάδα. Σε μια άτυχη στιγμή ωστόσο ο Χ. Φλουρέντζου συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να γίνεται αναγκαστική αλλαγή  στο 75’ και στην θέση του να μπαίνει ο Γ. Γιάγκου. Ο Ρήγας Φεραίος ωστόσο δεν επηρεάστηκε και στο 85’ ο Σ.Πελεκάνος σκόραρε από μακρινή απόσταση αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρισκόταν εκτός εστίας σε προσπάθεια του να αποκρούσει την κάθετη πάσα.  Η ομάδα κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της σκορ στα εναπομείναντα λεπτά και μας βρήκε να φεύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα.

Αυτή ήταν και η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 2015-16 με την ομάδα μας να τερματίζει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην 2η θέση του ομίλου και 6η συνολικά ανάμεσα σε 15 ομάδες αν η ομάδα της ΑΕΝ Αραδίππου κερδίσει τους Ανάργυρους FC.

Επόμενος αντίπαλος για το θεσμό του κυπέλλου πλέον η ΠΟΚΝ Άχνας εκτός έδρας σε νοκ-αουτ αγώνα.

Ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Χ. Φλουρέντζου αφού ο τραυματισμός του -κάταγμα κλείδας- είναι σοβαρός και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.