Μέσω της επίσημης σελίδας του ο Π.Ο Ξυλοτύμπου αναφέρεται στον χθεσινό χαμένο τελικό κόντρα στην Αλκή, τονίζοντας πως το τελικό αποτέλεσμα άδικει την ομάδα του ενώ παράλληλα ευχαριστεί τους φιλάθλους της Ξυλοτύμπου για την μαζική τους παρουσία στο “Δασάκι”.
"Δεν τα καταφέραμε σήμερα να κερδίσουμε την Αλκή Ορόκλινης και να κατακτήσουμε το κύπελλο αφού χάσαμε με 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί κατάφωρα αφού δεν πήραμε ότι δώσαμε. Σε καμιά περίπτωση η Αλκή δεν ήταν καλύτερη από εμάς.
Αν μια ομάδα έπρεπε να κατακτήσει το τρόπαιο αυτή θα έπρεπε να ήταν η Ξυλοτύμπου με την απόδοση αλλά και τις ευκαιρίες που είχαμε. Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε την μαζική παρουσία του κόσμου μας γύρω στα 800 άτομα, που είναι ίσως και ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων μας καθώς επίσης και την μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών μας που σε κανένα στάδιο του αγώνα δεν τα παράτησαν και κυνήγησαν με πάθος τη νίκη μέχρι το τέλος.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους για την καταπληκτική χρονιά που είχαμε όλοι μαζί φέτος. Ο κόσμος της Ξυλοτύμπου δείχνει ότι έχει αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και την στηρίζει. Όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε και είμαστε βέβαιοι ότι το μέλλον μας ανήκει.
ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ - ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ"