“Μας το υποσχέθηκαν και το έκαναν πράξη” (pics)

Πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα για τον Π.Ο Ξυλοτύμβου που μέσω της επίσημης σελίδας του αναφέρεται στο 1-0 κόντρα στην ΑΠΕΠ.

Αναλυτικά:

“Μας το υποσχέθηκαν και το έκαναν πράξη. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές πιστοί στο ραντεβού τους δήλωσαν παρόντες και πήραν το τρίποντο στην πρεμιέρα απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα της ΑΠΕΠ. 

Το στενό 1-0 μπορεί να μην αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα αφού χάθηκαν αρκετές και κραυγαλέες ευκαιρίες από την ομάδα μας ώστε να διευρύνει το σκορ και να φτάσουμε σε μια άνετη νίκη. Ίσως λίγο η ατυχία των ποδοσφαιριστών μας ίσως και λίγο ο εκπληκτικός χθες αντίπαλος τερματοφύλακας μας στέρησαν να πανηγυρίσουμε και άλλα γκολ. 

Το γκολ της ομάδας μας, σημείωσε ο Hector Gonzalez στο 16ο λεπτό με πέναλτι. 

Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει σημαντικά για τη συνέχεια και ταυτόχρονα θα μας δώσει ώθηση ώστε να μπορέσουμε να είμαστε εντός των στόχων μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και δίνουμε ραντεβού το επόμενο Σάββατο και πάλι στην έδρα μας με αντίπαλο την ομάδα της ΠΕΓΕΙΑΣ 2014”.