"Δίκαια βρίσκονται στα ψηλά"

Ο Άτλας Αγλαντζιάς αναλύει στο ρεπορτάζ του την αναμέτρηση κόντρα στον Φοίνικα σημειώνοντας πως παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο από δύο ομάδες που δίκαια βρίσκονται στα ψηλά.

“Ισόπαλο 1-1, έληξε το ματς της ομάδας μας με την αντίστοιχη ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ. Τυχεροί οι 100 περίπου φίλαθλοι που το παρακολούθησαν σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες καθώς απόλαυσαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι που η μπάλα ανεβοκατέβαινε με τρελό ρυθμό απέναντι από τις 2 εστίες χωρίς κατ’ ανάγκη να δημιουργούνται μεγάλες φάσεις μιας και οι δυο ομάδες στάθηκαν περίφημα και αμυντικά. 

Η ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ προηγήθηκε στο 27 μετά από κτύπημα κόρνερ και εξαιρετική κεφαλιά και η ομάδα μας ισοφάρισε στο 50 με τον Χαραλαμπούς με κοντινό πλασε.

Μετά και την ισοφάριση σε ένα δύσκολο βρεγμένο γήπεδο οι δυο ομάδες ανέπτυξαν ένα τρελό ρυθμό στον αγώνα και δίκαια απέδειξαν πως βρίσκονται στα ψηλά μιας και έπαιξαν ποδόσφαιρο ψηλού επιπέδου.

Η ισοπαλία μας βρίσκει να διατηρούμε την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα σε απόσταση αναπνοής από 3-4 ομάδες που βρίσκονται πιο κάτω από εμάς. Επόμενο παιχνίδι το Σαββάτο στο Κόρνο με την αντίστοιχη ομάδα”.