«Με το δεξί στο πρωτάθλημα»

Αρχίζει το πρωτάθλημα των μικρών κατηγοριών και η ΜΕΑΠ θέλει να αρχίσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στη Γ’ κατηγορία.

Ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ιωάννου μιλάει στο kerkida.net για την προετοιμασία της ομάδας που ολοκληρώνεται σιγά σιγά, για τους φετινούς στόχους της ΜΕΑΠ και σχολιάζει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πως πήγε η προετοιμασία της ομάδας;

«Η προετοιμασία της ομάδας μας πήγε πολύ καλά. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία, χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα και αυτό είναι καλό. Η φετινή ΜΕΑΠ είναι μια νέα ομάδα, υπάρχουν αρκετοί καινούργιοι παίκτες. Δουλέψουμε πολύ στην προετοιμασία, θέλοντας να φέρουμε την ομοιογένεια στην ομάδα και πλέον είμαστε έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ΜΕΑΠ

«Έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα, με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Οι στόχοι θα έρθουν μέσα από τα παιχνίδια. Θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας

«Στο πρώτο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουμε την Ελπίδα Αστρομερίτη, είναι μια ομάδα που φέτος ανέβηκε στη Γ’ κατηγορία, από την Επίλεκτη. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας θέλουμε να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα».

Κάλεσμα προς τον κόσμο

«Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο, να δουν τη φετινή ΜΕΑΠ και να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να τους δικαιώσουμε».