Ο Ρήγας Φεραίος βρίσκεται στα play-offs που θα αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή και το Σάββατο(3/2) η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της.
Η ανάρτηση του σωματείου:
"Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος η ομάδα μας βρίσκεται στα play-offs που θα αναδείξουν τον φετινό πρωταθλητή αφού εξασφάλισε την είσοδο της στην πρώτη τετράδα που αποτελούσε και τον αρχικό μας στόχο.
Ο Ρήγας επιβάλλεται να εμφανίσει το καλύτερο του πρόσωπο στον πιο σημαντικό αγώνα της φετινής χρονιάς απέναντι τον Εθνικό Τερσεφάνου, που κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου Λάρνακας μετρώντας μόνο νίκες.Η ομαδάρα μας έχει δύσκολο έργο όμως με πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητες μας, θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην έδρα μας με στόχο να φέρουμε την πρόκριση στο Παραλίμνι.
Το Σάββατο στις 14:30, στο βοηθητικό γήπεδο Παραλιμνίου να είσαι εκεί δίπλα στην ομάδα μας. Η στήριξη από όλους μας είναι απαραίτητη αφού θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και θα αποτελέσει τον 12ο παίκτη στο γήπεδο.
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ!".