ΜΥΘΙΚΟ παιχνίδι και ο ΡΗΓΑΣ στην τετράδα! (Βίντεο)

Μυθικό παιχνίδι με ισοφάριση του πρώτου αγώνα, παράταση, δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και με τον Ρήγα Φεραίο να πανηγυρίζει την πρόκριση στην τετράδα κόντρα στον Εθνικό Τερσεφάνου!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από την ομάδα του Ρήγα αλλά και το γκολ στο 120':

"ΠΟΣΟ ΡΗΓΑΣ ΕΙΣΑΙ!!

Χρειάστηκαν 120 +2 λεπτά για να πετύχουμε την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος γνωρίζοντας την πιο γλυκιά ήττα με 2-1.

Τι και αν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με πέναλτι, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα;

Τι και αν το δεύτερο γκολ μπήκε στο 119' δίνοντας την εντύπωση ότι όλα τελείωσαν;

Το πνεύμα άρνησης να χάσει που διακατέχει την ομάδα μας φάνηκε στα τελευταία τρία λεπτά του αγώνα, που με όσες δυνάμεις μας απέμειναν πιέσαμε κερδίζοντας κόρνερ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιώργος Τόφας με όλη την ομάδα να βρίσκεται στην αντίπαλη περιοχή και όλους να πιστεύουμε στο πολυπόθητο γκολ.

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και κάπως έτσι η μπάλα πέρασε, με τους αντιπάλους αμυντικούς να μην μπορούν να διώξουν και να καταλήγει στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο".

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ:

Γ.Ιωάννου, Μ.Μαρίνου, Ξ.Σαββίδης, Ν.Τζιαμπουρής, Μ.Αθανασίου, Δ.Ττίγγος(Ι.Κοβαλένκο), Δ.Δημητρίου, Χ.Φλουρέντζου(Χ.Πιερέττης), Γ.Τόφας, Γ.Τοφινής(Σ.Μαρκουλλής), Κ.Κυριάκου