"Πήραμε διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα θα καλύψει τα μελλοντικά έξοδα"

Ανακοίνωση από τον ΠΑΣΠ με αφορμή το γεγονός ότι δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη στις μικρές κατηγορίες, με αφορμή τον τραυματισμό του Ραφαήλ.

Αναλυτικά:

Μετά από το θέμα που προέκυψε με τον ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Θωμά, του Λειβαδιακού/Σαλαμίνας Λειβαδιών θα θέλαμε ως ΠΑ.Σ.Π. να αναφέρουμε τα πιο κάτω:
 
Οι κανονισμοί που διέπουν τα Σωματεία τα καθιστούν υπεύθυνα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ποδοσφαιριστών τους. Κάποια σωματεία δρουν με απερισκεψία ή ρισκάροντας και αντί να πληρώσουν ένα ασφάλιστρο για τους ποδοσφαιριστές τους – που θα είναι μικρό σε σχέση με το κόστος ακόμη και μίας μόνο εγχείρησης – το αφήνουν στις πιθανότητες ευχόμενοι να μην έχουν κανένα τραυματισμό μέσα στη σαιζόν.
 
Η ομάδα του Ραφαήλ δεν είχε οποιαδήποτε συμφωνία ασφάλισης των ποδοσφαιριστών της και στο τέλος κατέληξε στη λύση της επέμβασης σε Δημόσιο Νοσοκομείο.
 
Εμείς με το που πληροφορηθήκαμε το περιστατικό ήρθαμε άμεσα σε επαφή με τη διοίκηση του σωματείου του ποδοσφαιριστή και πήραμε τις διαβεβαιώσεις ότι η ομάδα του θα καλύψει όλα τα μελλοντικά έξοδα της αποθεραπείας του.