Μέσα από ανάρτηση του στην επίσημη του σελίδα ο Ολύμπος Ξυλοφάγου ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την φετινή προσπάθεια της ομάδας, στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΛ Λάρνακας και ενημερώνει πως ξεκίνησαν οι διεργασίες για την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Μαίου.
Η ανακοίνωση:
"Άλλη μια ποδοσφαιρική περίοδος για την ομάδα μας έφτασε στο τέλος της αφήνοντας μας ικανοποίηση και που παράλληλα μας δυνάμωσε τη θέληση για πιο σκληρή δουλειά για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΛ Λάρνακας με αξιοπρεπή παρουσία καταφέρνοντας να τερματίσει στην 5η θέση με 38 βαθμούς.
Για το θεσμό του Κυπέλλου η ομάδα μας έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό του θεσμού όπου ηττήθηκε με 0-3 και αποκλείστηκε από την πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΣΠΙΣ Πύλας.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ολύμπου συγχαίρουν και ευχαριστούν τον προπονητή της ομάδας, τους βοηθούς του και όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την καλή πορεία της ομάδας. Παράλληλα, ευχαριστεί το έμμισθο προσωπικό που βοήθησε στη σωστή λειτουργεία της ομάδας αλλά και όλους όσους εθελοντικά συνέβαλαν με κάθε τρόπο ώστε να ενισχύουν και να στηρίζουν τον Όλυμπο.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να απευθυνθούν και στο Kerkida.net για τη συνεχή προβολή της δράσης του Ολύμπου και για τη στήριξη που δίνει στο αγροτικό ποδόσφαιρο.
Ο Όλυμπος εκφράζει τέλος τα συγχαρητήρια του στην πρωταθλήτρια ομάδα της ΑΣΠΙΣ Πύλας και στη δυτεραθλήτρια ομάδα του Σπάρτακου Κιτίου και μεταφέρει τις ευχές του για κάθε επιτυχία στους αγώνες ένταξης της ΣΤΟΚ. Τέλος, το Δ.Σ. ενημερώνει ότι ξεκίνησε ήδη τις διεργασίες για ορισμό της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης στις αρχές Μαϊου και την εκλογή νέου Δ.Σ. Για κλείσιμο, τις πιο θερμές μας ευχές σε όλο το φίλαθλο κόσμο για Καλό Πάσχα!".