Ακρίτας και Ονήσιλος διεκδικούν το Κύπελλο

Μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας & Επίλεκτης ΣΤΟΚ.

Στο δέκατο τελικό της διοργάνωσης το τρόπαιο θα διεκδικήσουν η πρωταθλήτρια ομάδα Γ’ Κατηγορίας Ονήσιλλος Σωτήρας 2014 και ο Ακρίτας Χλώρακας, που εξασφάλισε επίσης εισιτήριο ανόδου στη Β’ Κατηγορία.

Ο τελικός θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 17:00 στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας  από τη Cytavision.
 
Στις διαγωνιζόμενες ομάδες παραχωρήθηκαν 2 χιλιάδες εισιτήρια για προπώληση και σύμφωνα με τις ενδείξεις ο αγώνας της 5ης Μαΐου θα συγκεντρώνει αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου.
 
Στις ομάδες παραχωρήθηκε επίσης δωρεάν το περιοδικό του τελικού που εκδόθηκε από το Γραφείου Τύπου ΚΟΠ.
 
Οι φίλοι του Ακρίτα θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κεντρική κερκίδα και οι φίλοι του Ονήσιλλου από την ανατολική κερκίδα.
 
Ο Ακρίτας θα αγωνιστεί στον τελικό με πράσινη φανέλα, άσπρο παντελονάκι και πράσινες κάλτσες. Ο Ονήσιλλος θα αγωνιστεί με μαύρη στολή.
 
Συνέντευξη Τύπου

Ενόψει του τελικού, την ερχόμενη Πέμπτη και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟΠ η Συνέντευξη Τύπου στην παρουσία εκπροσώπων του Ακρίτα Χλώρακας και του Ονήσιλλου Σωτήρας.