Τάσος Προκοπίου (Κ.Ο.Α.) : "Η βοήθεια και η στήριξη μας είναι διαχρονική και δεδομένη"

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό, η Τελετή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου στην παρουσία του Μέλους του Δ.Σ. του Κ.Ο.Α. κ. Τάσου Προκοπίου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Προκοπίου δήλωσε :

""Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση που παρευρίσκομαι απόψε στην Τελετή Βραβεύσεων της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λεμεσού, η οποία δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε και να επαινέσουμε τις Ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, που διακρίθηκαν στην αθλητική περίοδο 2017 - 2018.

Και το τονίζω αυτό, ότι είναι ιδιαίτερη η χαρά και η συγκίνηση μου απόψε, αφού εκπροσωπώντας τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, βρίσκομαι ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες και φίλους, τους οποίους είχα ως συνοδοιπόρους στην μακρόχρονη παρουσία μου, υπηρετώντας εθελοντικά ως διοικητικός παράγοντας την ΚΟΕΠ. Μιας Ομοσπονδίας που έχει έντονη τη σφραγίδα της στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Μιας Ομοσπονδίας, που τα μέλη και οι φίλοι της, την κρατούν ψηλά στις επάλξεις.

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση, να παραστώ και να τιμήσω με την παρουσία μου την αποψινή ξεχωριστή σας εκδήλωση, και να σας διαβεβαιώσω ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, αλλά και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντοτε κοντά σας για κάθε βοήθεια και στήριξη. Θεωρείστε δε πως η βοήθεια και η συμπαράσταση μου είναι δεδομένη και αποδεδειγμένη.

Τελειώνοντας, Συγχαίρω τόσο τον Πρόεδρο, όσο και τα υπόλοιπα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Λεμεσού, για τις άοκνες και αφιλοκερδείς προσπάθειες που καταβάλλετε, για την πρόοδο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ θα φανείτε αντάξιοι συνεχιστές του έργου του αγαπητού μας φίλου ΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, αλλά και θα ενδυναμώσετε ακόμα περισσότερο την οικογένεια του Ερασιτεχνικού στην πόλη σας.""