Και εγένετο... Πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ-Alexander College (Φώτος/Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, δημοσιογραφική διάσκεψη για τη χορηγική συνεργασία της Συνομοσπονδίας Τοπικών Ομοσπονδιών Κύπρου (ΣΤΟΚ) με το Alexander College και τη μετονομασία του Παγκύπριου Πρωταθλήματος επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ, σε "Παγκύπριο Πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ-Alexander College".

Η διάσκεψη έγινε στην αίθουσα Θεάτρου του Alexander College και το kerkida.net έδωσε το παρών του μεταφέροντας σας όλα όσα έγιναν...

- Ο διευθυντής και ιδιοκτήτης του Alexander College, Άντης Λόππας καλωσόρισε τους παρευρισκομένους. 

Στην ομιλία του σημείωσε... "Λόγω του ότι ήμουν πρόεδρος στην 4η, στην 3η και στην 2η κατηγορία ξέρω πως είναι να βγαίνουν οι προϋπολογισμοί των ομάδων και θέλω να βοηθάω όλες τις ομάδες μικρών κατηγορίων."

Ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου ανέφερε…

"Η εταιρεία Alexander College αναλαμβάνει να καταστεί χορηγός από την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίποδο 2018-19 του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας της ΣΤΟΚ το οποίο από σήμερα θα φέρει την ονομασία  “Πρωτάθλημα επίλεκτης κατηγορίας ΣΤΟΚ-Alexander College".

Εκφράζουμε δημόσια τις πιο θερμές μας ευχαριστίες και την εκτίμηση τόσο του Δ.Σ της ΣΤΟΚ αλλά και όλου του Κυπριακού Αθλητικού Αγροτικού Κόσμου, προς το ΔΣ της Εταιρείας Alexander College Education LTD για την απόφασή της αυτή.

Πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι για αυτό, ότι σύμφωνα με τις πρόνοιες της υπογραφείσας συμφωνίας θα επιτευχθεί μια διαχρονική και ποικιλότροπη βοήθεια προς τη ΣΤΟΚ και τα Σωματεία μέλη της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη".

Μετά την ομιλία του Πρόεδρου της ΣΤΟΚ Μαρίνου Τιμοθέου υπογράφηκαν τα σχετικά συμβόλαια...

- Ο πρώτος σκόρερ της Επίλεκτης Κατηγορίας θα κερδίζει βραβείο από το Alexander College.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΣΤΟΚ θα έχουν μερική υποτροφία στο κολέγιο.

- Ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα και ποτό

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ KERKIDA.NET