Νίκη και κορυφή για Ηρακλή! (φώτος)

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή που επικράτησε της Δόξας Παλαιομετόχου με 1-0 στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College. Με αυτή τη νίκη ο Ηρακλής Γερολάκκου έφτασε στους 12 βαθμούς την Δόξα Παλιομετόχου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το kerkida.net ήταν στο γήπεδο «ΚΕΡΥΝΕΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα...

1΄ Έναρξη αγώνα

-Πατάει λίγο καλύτερα στο τερέν η γηπεδούχος ομάδα. Είχαν από μια καλή στιγμή οι δύο ομάδες

43΄ ΓΚΟΛ: Ανοίγει το σκορ ο Ηρακλής Γερολάκκου με γυριστό διαγώνιο σουτ του Στέλιου Αντωνίου, με τους παίκτες της ομάδας να αφιερώνουν το γκολ στο τραυματία συμπαίκτη τους Μηνά Τσιαούκκα.

45΄ Λήξη ημιχρόνου

- Έναρξη Β' ημιχρόνου

- 48' Μπαίνει δυνατά ο Ηρακλής που "αγγίζει" το 2-0 χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

- 65' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Παντελή να κάνει το σουτ και τον κήπερ της Δόξας να κάνει μεγάλη απόκρουση.

- 75' Ο Ηρακλής έχει τον έλεγχο και δεν κινδυνεύει καθόλου από τη Δόξα

- 80' Mεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Σταύρου να ξεφεύγει από δυο αντίπαλους, να κάνει το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει σε κόρνερ.

- Τέλος αγώνα:ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0 ΔΟΞΑ

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμα χωρίς να κινδυνέψουν ενώ παράλληλα δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με τον Ηρακλή να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη που τον ανεβάζει στην κορυφή του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

***ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ