Μεγάλο "διπλό" στον Ψευδά για Διγενή (φώτος)

Μεγάλη νίκη για τον Διγενή Μόρφου που κέρδισε εκτός έδρας την Ομόνοια Ψευδά με 1-0. Το kerkida.net ήταν στο γήπεδο και σας μετέφερε την εξέλιξη του αγώνα..

Το ΦΙΛΜ του παιχνιδιού:

-Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

-1' Σουτ για την Ομόνοια με τον Κουρτίδη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

-4' Καλό σουτ ξανά για την Ομόνοια Ψευδά με τον Αδάμου, διώχνει σε κόρνερ ο Κιουρτζίδης.

-11' Σουτ του Παπακωνσταντίνου, η μπάλα καταλήγει λίγο έξω.

-14' Μεγάλη ευκαιρία για τον Διγενή. Ο Χατζησαββας έφυγε στην πλάτη της άμυνας έκανε την λόμπα. αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω.

-22' Πολύ καλή ευκαιρία για την Ομόνοια, ατομική ενέργεια του Κουρτιδη, έκανε το σουτ, η μπάλα μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι.

-33' Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Τριανταφυλλάκη.

-41' ΓΚΟΛ για τον Διγενή. Μετά από γύρισμα από τα δεξιά του Θεοφάνους, ο Χατζήσαββας σε κενή εστία, έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα.

-Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

-Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

-47' Μεγάλη ευκαιρία για την Ομόνοια Ψευδά,  μέσα από την περιοχή ο Παναγιώτου έπιασε το σουτ στην κίνηση, η μπάλα μόλις έξω.

-50' Απαντάει στις ευκαιρίες ο Διγενής, με καλό σουτ του Τριανταφυλλάκη. 

-64' Μεγάλη ευκαιρία για τον Διγενή. Ο Τριανταφυλλάκης μόνος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαλέκκο και να σκοράρει.

-75' Ευκαιρία για τον Διγενή. Kεφαλιά του Χριστοφή μόλις άουτ.\

Τέλος αγώνα

Εντεκάδες:
ΟΜΟΝΟΙΑ ΨΕΥΔΑ: Μαλέκκος, Παπασωκράτους, Αχιλλέως, Φιλίππου, Κατσιαρής, Μιχαήλ, Ερωτοκρίτου, Κουρτίδης, Παπακωνσταντίνου, Παναγιώτου, Αδάμου.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Κιουρτζίδης, Θεοφάνους, Χριστοφή, Χατζηγεωργίου, Ευθυμίου, Αριστοδήμου, Τριανταφυλλάκης, Αργυρού, Γκουγκούρης, Πιερή, Χατζησάββας.