(ΒΙΝΤΕΟ) Ο δεκάλεπτος… ΠΑΝΙΚΟΣ της "9"

Ένα βίντεο διάρκειας 10 σχεδόν λεπτών, ανέβασε η Θύρα 9. Δείτε πιο κάτω τον χαμό που έκαναν οι φίλοι της Ομόνοιας 1948 στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Τριπτόλεμο. 

Παράλληλα σημειώνουν… 

**Αφαιρέθηκαν κάποιες φράσεις 

Η χθεσινή πρώτη αγωνιστική ήταν το επιστέγασμα των τελευταίων μηνών και η απαρχή της δικής μας ιστορίας, για μια ΟΜΟΝΟΙΑ καμάρι του Λαού της. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Πράσινο Λαό που κατέκλυσε τα τσιμέντα κάνοντας ένα, άγνωστο μέχρι χθες γήπεδο, πραγματική έδρα του δίνοντας ίσως την καλύτερη απάντηση σε όλους τους θρασύδειλους που μας είχαν ξεγραμμένους.

Οι ποδοσφαιριστές μας χωρίς μεγάλα λόγια, έκαναν απλά αυτό που προστάζει το δοξασμένο ΤΡΙΦΥΛΛΙ και η πραγματική Ομονοιάτικη ψυχή έννοιες που δυστυχώς για… δεν πήγαν πακέτο με το ξεπούλημα. Βάρτε το καλά στο κεφάλι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ του Λαού είναι εδώ και ότι δεν πωλείται, δεν εξαγοράζεται, αλλά ούτε και μεθοδεύεται γιατί απλά γεννήθηκε με φάρο το 48.

Απολαύστε υπεύθυνα όλα όσα έγιναν χθες την νύχτα και ετοιμαστείτε για τις επόμενες μάχες στα τσιμέντα. Μάγκικα και περήφανα θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε μάθει αλλιώτικα, έχουμε μάθει ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΙΚΑ.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ