Τέλος ο Κουσσής

Ο Άτλας Αγλαντζιάς ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Ιωνά Κουσσή:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Ποδοσφαιρική Επιτροπή του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας της με τον μέχρι τώρα προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, κύριο Ιωνά Κουσσή.

Ο κύριος Κουσσής διετέλεσε προπονητής της ομάδας μας από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. Οι δρόμοι μας χωρίζουν επειδή όπως απο κοινού αποφασίστηκε, αυτή θα ήταν η καλύτερη δυνατή ενέργεια στο παρόν στάδιο τόσο για την ομάδα μας, όσο και για την προπονητική καριέρα του κύριου Κουσσή. Χωρίζουν οι επαγγελματικές μας σχέσεις, όμως ο κύριος Κουσσής παραμένει φίλος και δικός μας άνθρωπος που χαρήκαμε ειλικρινά να γνωρίσουμε από κοντά και να συνεργαστούμε μαζί του.

Ευχαριστούμε τον κύριο Ιωνά Κουσσή που μας τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας μας, έστω και γι’αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Του ευχόμαστε πρώτα απ’όλα υγεία στον ίδιο και στην οικογένεια του, και μετέπειτα την καλύτερη δυνατή επαγγελματική σταδιοδρομία, γεμάτη επιτυχίες, δόξες και νίκες.