ΣΕΡΓΙΟΥ στο KERKIDA: "Πειθαρχημένοι παρά τη λασπολογία/Η φωτοβολίδα ομορφαίνει το άθλημα" (βίντεο)

Ο Μιχάλης Σεργίου, προπονητής της Ομόνοιας 1948 μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδα μας kerkida.net, μετά την νίκη της ομάδας του με 7-0 στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της, κόντρα στον Τριπτόλεμο.

Δείτε τις δηλώσεις του Κύπριου κόουτς:

Αρχικά… “Πάντα είναι δύσκολα στο πρώτο ματς. Δεν μπορείς να ξέρεις τον αντίπαλο σε αυτή τη κατηγορία. Πας στο άγνωστο. Όμως δουλέψαμε σοβαρά στην προετοιμασία. Τρεις μήνες τώρα το περιμέναμε πως και πως αυτό το παιχνίδι. Δείξαμε πόσο έτοιμοι είμαστε. Μπράβο στα παιδιά και μεγάλο ευχαριστώ στο υπέροχο μας κόσμο. Τους θέλουμε συνέχεια δίπλα μας. Το έδειξαν στα φιλικά τι θα ακολουθήσει. Σίγουρα πολλοί παίκτες μας ζουν κάτι πρωτόγνωρο. Αυτό φέρνει κάποια πίεση στα παιδιά όμως σοβαρά και πειθαρχημένα συνεχίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη”.

Αν είναι το φαβορί για τον τίτλο… “Ναι είμαστε το φαβορί”.

Για την ατμόσφαιρα… “Η φωτοβολίδα ομορφαίνει το άθλημα. Απέδειξαν ότι δεν πέφτει τίποτα στο γήπεδο, ήταν όλα στην κερκίδα και δημιούργησαν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα σε κόσμια και αθλητοπρεπή πλαίσια. Τους ευχαριστούμε για αυτό και να συνεχίσουν έτσι”. 

Για το που αφιερώνει τη νίκη… “Σε πολλούς θα ήθελα να την αφιερώσω όμως την αφιερώνω στα παιδιά της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές μου που από την πρώτη στιγμή δέχθηκαν τεράστια αμφισβήτηση, πίεση, λασπολογία αλλά σταθήκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο που έχουμε. Τεράστιο ευχαριστώ και στον κόσμο. Αφιερώνω τη νίκη και στον κόσμο που είναι συνέχεια δίπλα μας. Δεν αρχίζουμε, συνεχίζουμε”.