LIVE η Ομόνοια 1948 με... δορυφορικό ίντερνετ (βίντεο)

Μέσω του επίσημού της λογαρισμού η Ομόνοια 1948 γνωστοποίησε ότι μετά από αρκετό τρέξιμο ο αγώνας της Κυριακής απέναντι στην Α.Ε Τεμπριάς θα μεταδοθεί ζωντανά στην ίδια ποιότητα με την πρεμιέρα.

Αναλυτικά: 

''Αν και το δίκτυο στην Κακοπετριά δεν προσφέρεται για μετάδοση ζωντανών αγώνων εντούτοις σε συνεργασία με τον Alfasports αποφασίσαμε όπως εγκαταστήσουμε δορυφορικό ίντερνετ. Για αυτό μπορούμε με περηφάνια να σας πούμε ότι μετά από αρκετό τρέξιμο ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά στην ίδια ποιότητα με την πρεμιέρα.

Οι χιλιάδες κόσμου που είδαν τον αγώνα της πρεμιέρας και ειδικά τα αδέλφια που βρίσκονται στο εξωτερικό και χάρηκαν τόσο όταν έμαθαν για τις ζωντανές μεταδόσεις, δεν μας επέτρεπαν κάποιο πισωγύρισμα.

Υπενθυμίζουμε ότι από η ώρα 11:00 θα μαζευόμαστε στην Ταβέρνα Χρυσανθής και η ώρα 14:30 ξεκινά ο αγώνας της Τριφυλλάρας''.

Δείτε το βίντεο παρουσιάσης του αγώνα... 

Αν και το δίκτυο στην Κακοπετριά δεν προσφέρεται για μετάδοση ζωντανών αγώνων εντούτοις σε συνεργασία με τον Alfasports αποφασίσαμε όπως εγκαταστήσουμε δορυφορικό ίντερνετ. Για αυτό μπορούμε με περηφάνια να σας πούμε ότι μετά από αρκετό τρέξιμο ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά στην ίδια ποιότητα με την πρεμιέρα. Οι χιλιάδες κόσμου που είδαν τον αγώνα της πρεμιέρας και ειδικά τα αδέλφια που βρίσκονται στο εξωτερικό και χάρηκαν τόσο όταν έμαθαν για τις ζωντανές μεταδόσεις, δεν μας επέτρεπαν κάποιο πισωγύρισμα. Υπενθυμίζουμε ότι από η ώρα 11:00 θα μαζευόμαστε στην Ταβέρνα Χρυσανθής και η ώρα 14:30 ξεκινά ο αγώνας της Τριφυλλάρας. Δημοσιεύτηκε από People's Athletic Club "Omonia 1948" στις Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018