ΜΑΤΣΑΡΑ με νικητή τον... Ηρακλή! (φώτος)

Ο Ηρακλής Γερολάκκου ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι κορυφής απέναντι στην ΑΠΟΝΑ Ανάγιας για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College, αφού πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1. Ο Στέλιος Αντωνίου άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή στο 27’ λεπτό με ωραίο σουτ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε και το 2-0 στο 90+2 για την ομάδα με ένα εκπληκτικό σουτ από το κέντρο! Τρία λεπτά αργότερα στο 90+5 η ομάδα του ΑΠΟΝΑ μείωσε σε 2-1 με τον Ανδρέου όπου αυτό ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτή του νίκη ο Ηρακλής παρέμεινε στην κορυφή και ανέβηκε στους 24 βαθμούς. Ο ΑΠΟΝΑ έμεινε στους 19 βαθμούς.

Ο Ηρακλής ήταν πιο αποτελεσματικός και πήρε τη νίκη με τον Αντωνίου να είναι ο MVP της ομάδας σκοράροντας δύο γκολ, με το δεύτερο να είναι σπάνιας ομορφιάς! Από την πλευρά του ο ΑΠΟΝΑ έψαξε την ισοφάριση κι έχασε αρκετές ευκαιρίες να το καταφέρει. Παράλληλα οι γηπεδούχοι "φωνάζουν" για τη φάση στο 60' όπου ζήτησαν πέναλτι, ο ρεφ άφησε τη φάση, με τη μπάλα να φτάνει στον παίκτη του ΑΠΟΝΑ όπου σκόραρε όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο Λεβέντειο Στάδιο, στη Δευτερά και σας μετέφερε την εξέλιξή του...

-Ξεκίνησε η αναμέτρηση.

-3’ Καλή ευκαιρία για τον ΑΠΟΝΑ, σουτ του Λοίζου αποκρούει ο κίπερ!

-8’ Γρήγορος ρυθμός στον αγώνα, με το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο.

-14’ Το παιχνίδι παίζεται στο κέντρο και το χαρακτηρίζει η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες, χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία.

-15’ Σουτ για τον Ηρακλή με τον Αντωνίου μπλοκάρει ο κίπερ του ΑΠΟΝΑ.

-20’ Έχει την κατοχή ο ΑΠΟΝΑ και προσπαθεί μα βρει τους διαδρόμους προς την εστία. Ο Ηρακλής ψάχνει τις φάσεις στην κόντρα επίθεση.

-21’ Σουτ για τον Ηρακλή με τον Πατέτσα η μπάλα άουτ!

27' ΓΚΟΛ ο Ηρακλής. Σκόρερ ο Στέλιος Αντωνίου που ξέφυγε από τον αντίπαλο του στην περιοχή και με ωραίο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ! Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής ανέβηκε μέτρα, έγινε πιο επικίνδυνος κι αυτό απέδωσε καρπούς.

-32’ Ευκαιρία για τον Ηρακλή! Κεφαλιά του Θεοδώρου η μπάλα μόλις άουτ!

-35’ Ευκαιρία για τον ΑΠΟΝΑ! Δυνατό διαγώνιο σουτ του Δημοσθένους η μπάλα μόλις άουτ.

-37’ Νέα φάση για τον ΑΠΟΝΑ. Ο Αντρέου από κοντά πλασάρει όμως η μπάλα κοντράρει και καταλήγει δίπλα από το δοκάρι σε κόρνερ.

-44’ Ευκαιρία για τον ΑΠΟΝΑ! Σουτ του Ανδρέου, τρομερή απόκρουση από τον Γλαύκου.

-Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

-Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.

-52’ Πιέζει ο ΑΠΟΝΑ για την ισοφάριση στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

-58’ Γύρισμα του Θεοδώρου μπλοκάρει ο κίπερ του Ηρακλή.

-60´ Ακυρώνεται γκολ για τον ΑΠΟΝΑ ως οφσάιντ! Διαμαρτύρονται για πέναλτι στην ίδια φάση οι γηπεδούχοι.

-65’ Σουτ για τον ΑΠΟΝΑ με τον Δημοσθένους μπλοκάρει ο κίπερ του Ηρακλή.

-70’ Διαγώνιο σουτ για τον ΑΠΟΝΑ με τον Δημοσθένους η μπάλα άουτ.

-75’ Ευκαιρία για τον ΑΠΟΝΑ με τον Ανδρέου να σουτάρει εντός περιοχής, μπλοκάρει ο κίπερ!

-80’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Ελευθερίου να βγαίνει τετ-α-τετ, να σουτάρει και τον Δημητρίου να αποκρούει εντυπωσιακά.

-85’ Μεγάλη η ένταση στο ματς με τον ΑΠΟΝΑ να ψάχνει την ισοφάριση.

-90’ Σουτ για τον Ηρακλή με τον Μιλή, η μπάλα άουτ!

-90+2 ΓΚΟΛ 2-0 για τον Ηρακλή με τον Στέλιο Αντωνίου! Ο Αντωνίου είδε τον κίπερ εκτός περιοχής και με δυνατό σουτ από το κέντρο σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ!

-90+5 Μειώνει ο ΑΠΟΝΑ σε 2-1 με τον Ανδρέου.

-Τέλος αγώνα!

*Μετά το τέλος του παιχνιδιού ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές απο τους παίκτες και τον κόσμο του ΑΠΟΝΑ. Για τη φάση που ακυρώθηκε το γκολ και για διάφορες άλλες αποφάσεις.