Ο απολογισμός της Δόξας Παλαιομετόχου

Η Δόξα Παλαιομετόχου μέσα από ανάρτηση της κάνει τον απολογισμό της για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας.

Η ανάρτηση:

Μετα την νικη επι του Ατλα στον χθεσινο αγωνα η ομαδα μας εχει ολοκληρωσει της αγωνιστικες υποχρεωσεις της για το 2018,πλεον το επομενο παιχνιδι θα ειναι απο την νεα χρονια. Μια χρονια οπου βρηκε την ομαδα μας με πολλα σκαμπανεβασματα τοσο βαθμολογικα οσο και αγωνιστικα.

Συγκεκριμενα η ομαδα μας σε 14 αγωνιστικες βρισκεται στην 4η θεση του πρωταληματος με 25 βαθμους με απολογισμο 8 νικες, 1 ισοπαλια και 5 ηττες. Σε αυτους τους 14 αγωνες η ομαδα μας πετυχε 18 τερματα και δεχθηκε 16. Ο βασιλης Αντρεου πετυχε 7 τερματα και απο 2 οι Φιλιππος Μουρουζης,Χριστος Πεχλιβανη και Μαριος Κουκαρτας. Επισης απο ενα πετυχαν ο Αβραμης Ορφανου και Γιαννος Ιωαννου(3 τερματα προερχονται απο το παιχνιδι με τον Λεβαδειακο). Μια ομαδα δεν χτιζεται μονο με τα τερματα αλλα και με την συνεργασια και την προσπαθεια ολων των ποδοσφαιριστων της. Δηλαδη αλλοι σκοραρουν τερματα αλλοι τα δημιουργουν και καπιοι αλλοι αμυνονται για να μπορουν τα τερματα να εχουν αξια και να οδηγειτε η ομαδα στις νικες. Ο καθενας λοιπον με την δικη του δουλεια και προσπαθεια βοηθησε ωστε η ομαδα να πηγαινει καλα,ΟΛΟΙ ο καθενας με τον δικο του ρολο. Θα ηταν παραλειψη να μην αναφερθουμε στην τεχνικη ηγεσια και στο Διοικητικο Συμβουλιο που βρισκοντε παντα κοντα στην ομαδα θελωντας το καλο της. Το διοικητικο Συμβουλιο το οποιο προστατευει την ομαδα μας απο εξωτερικους παραγοντες η οπιοι θελουν να κανουν κακο στην ομαδα μας μεσω των ενεργειων τους.

Τελειωνοντας θα θελαμε να καλεσουμε τον κοσμο να στηριξει την ομαδα και να βρισκεται κοντα της και θα θελαμε να τους δωσουμε και ενα μηνυμα. Δεν θα αφησουμε κανενα να κανει κακο στην ομαδα μας με οποιονδηποτε τροπο. Θα συνεχισουμε να κραταμε ψηλα την σημαια του Χωριου μας εκπροσωπωντας το αξια και ταυτοχρονα προβαλλοντας το.

Η ΔΟΞΑ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.