(ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ) "Χτυπήματα και επιθέσεις με κούσπους και φτυάρια"

Βαρύτατες καταγγελίες από την Α.Ε.Ν Αγίου Γεωργίου Βρυσούλλων Αχερίτου για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Εληά (14η αγωνιστική Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ). Μέσα από την επίσημη σελίδα της καταγγέλει βρισιές, απειλές, χτυπήματα και επίθεση με ξύλα, κούσπους και φτυάρια!

Η ανάρτηση αναφέρει

"Τεράστιο διπλό και επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα μας, το Σάββατο στον Λυθροδόντα, κόντρα στην Εληά που προερχόταν από 8 σερί νίκες, με σκόρερ στο 78ο λεπτό τον Νικόλα Λοΐζου μετά από όμορφη σέντρα του Αντρέα Σκουρή.

Με λύπη μας όμως θα χρειαστεί να αναφερθούμε και σε εξωαγωνιστικούς παράγοντες που προσπάθησαν να επηρεάσουν την ομάδα μας.. Όλα ξεκίνησαν με το που έφτασε η αποστολή της ομάδας μας, την οποία οι αντίπαλοι υποδέχτηκαν με βρισιές και απειλές. Αυτό συνεχίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα από ανθρώπους που μάλιστα βρίσκονταν στον πάγκο των γηπεδούχων, και όλα αυτά με την ανοχή του βοηθού διαιτητή της αναμέτρησης.

Το αποκορύφωμα όμως ήρθε με την επίτευξη του γκολ της ομάδας μας, όταν επίτροπος της Ελήας που βρισκόταν στον πάγκο, ο οποίος ασκεί και το επάγγελμα του αστυνομικού, επιτέθηκε στον προπονητή της ομάδας μας χτυπώντας τον στο πρόσωπο, κι ενώ στην διάρκεια όλων αυτών οπάδοι των γηπεδούχων πετούσαν αντικείμενα στους ποδοσφαιριστές μας, με κάποιους να εισέρχονται του αγωνιστικού χώρου και τον διαιτήτη να αναγκάζεται να διακόψει για περίπου δέκα λεπτά.

Με την λήξη του αγώνα η αποστολή της ομάδας μας χρειάστηκε να μείνει κλεισμένη στα αποδυτήρια αφού οπαδοί και διοίκηση της Εληάς είχαν γίνει ένα με στόχο να μας επιτεθούν κρατώντας ξύλα, κούσπους και φτυάρια.

Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, κι όμως υπήρχαν, η ομάδα μας κατάφερε να φύγει σώα και αβλαβής".

** Από το τέλος της ανακοίνωσης αφαιρέθηκαν ορισμένες προκλητικές αναφορές