"Η νίκη είναι αφιερωμένη στους φίλους της ομάδας"

Ο Λένας Χανδριών μέσα από ανάρτηση του αναφέρεται στην πρόκριση της ομάδας στους "8" του Κυπέλλου...

Η ανάρτηση:

Τελικό αποτέλεσμα για τους 16 του Κυπέλλου Χάρτζια vs ΛΕΝΑΣ ΧΑΝΔΡΙΩΝ 5-6 και πρόκριση για την ομάδα μας στους 8 της διοργάνωσης.

Από που να ξεκίνησουμε και και που να τελείωσουμε για σήμερα. Πήγαμε στις 13:00 στο γήπεδο και φύγαμε στι 17:40 για ένα αγώνα που ξεκινούσε στις 14:10.

Ένας αγώνας που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ λόγω των καταρακτοδών βρόχων και του άσχημου αγωνιστικού χώρου.Στο 3 είδη διακόπηκε όπως ήταν λογίκο.Μετά από 6-7 λεπτά ο αγώνας ξανά ξεκίνησε χωρίς να καταλάβει κανείς το λόγο.Η άσχημη βροχόπτωση συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε ελαφρώς καλύτερα και σκόραρε στο 10 λεπτό με το Παναγιώτη (ένα από τα νέα μας μεταγραφικά αποκτήματα).

Τα υπόλοιπα 35 λεπτά ανήκαν στη Χάρτζια όπου και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι σε 2-1.
Στο ημίχρονο τώρα ο διαιτητής κάλεσε τους αρχηγούς των ομάδων για τυχόν διακόπη λόγω της συνεχής βροχόπτωσης και λόγο του ότι ο ένας επόπτης δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει λόγο κακοκαιρίας.Και εκεί που ήμασταν έτοιμη για οριστική διακοπή και είδη κάποιοι ππδοσφαιριστές μας σε άσχημη κατάσταση.Έτρεμαν όπως και ο βοηθός έκαναν το μπάνιο τους και ετοιμάστηκαν να φύγουν.Κάπου εκεί άλλαξε και η απόφαση για να συνεχιστεί ο αγώνας.Και να καλυφτεί ο βοηθός με κάποιο άλλο.Η βροχή συνεχίστηκε αλλά ευτυχώς άρχισε να υποχωρούσε.Έτσι ξεκίνησε και το δέυτερο ημίχρονο με την ομάδα μας να χάννει 4 παιδιά τα οποία δεν μπορούσαν να συνεχίσουν λόγω της κακοκαιρίας και δικαιολογημένα καο της σωματικής του ακεραιότητας.
Η ομάδα μας έκανε και τις 3 αλλαγές και ξεκίνησε δεύτερο ημίχρονο με 10 παίχτες ψυχομένους.
Κατάφερε να ισοφορίση με το Βιολάρη στο 60 .Οι χαρές δεν κράτησαν πολύ καθώς στο 63 η Χάρτζια έκανε το 3-2.

Η ομάδα μας που παρόλο που ήταν με 10 ήταν σφώς καλύτερη και πιο επικύνδινη χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες.Φτάνοντας στο 90 μετά από γύρισμα του Αδάμου και την μπάλα να κοντράρει έγινε το 3-3 στέλνοντας το μάτς στη ημίωρη παράταση όπου εκεί τα έιδαμε όλα.
Στο 94 η Χάρτζια με εξαιρετικό σουτ στη γωνία από την γωνία της μεγάλης περιοχής έκανε το 4-3.
Η ομάδα μας μέσα σε 5 λεπτά γύρισε τον αγώνα στο 101 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βιολάρη και στο 104 με το Παναγιώτη κάνοντας το 4-5.

Η Χάρτζια στο 112 κατάφερε να ισοφαρίση σε 5-5. Αλλά ο Λένας ήταν πιο ψυχομένος από ποτέ και στο 116 έκανε το 6-5 με το Βιολάρη που έκανε χατρικ μέσα σε πανδαιμόνιο και έστειλε την ομάδα στους 8 της διοργάνωσης και κάνοντας μία ιστορική ανατροπή βάση των συνθηκών.

Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στους φίλους της ομάδας μας που μας ακολουθούν παντού και στους ίδιους του εαυτούς μας για τις δύσκολες μάχες που δύνουμε.
Μπράβο σε όλους.Και στου 14.
Έτσι θέλουμε να σας βλέπουμε.
Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά με πολύ πάθος και αποφασιστικότητα για τον επόμενο τελικό.

Εντεκάδα: Βούδας,Ζαννέττος(45 Κ.Στυλιανού , Στελλάρας (45 Χ.Προκοπίου) ,Ρένος,Παναγιώτης, Βιολάρης,Ν.Χαριλάου,Αδάμος, Νίκκης (45 Στέφος), Νάσος , Χροστόφορος

Σκόρερ : Βιολάρης 3, Παναγιώτης 2, 1 αυτογκόλ.

Προπονητής:Χριστοδουλίδης Ρολάνδος

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΕΝΑΣ ΧΑΝΔΡΙΩΝ