"Μας άξιζε κάτι παραπάνω... Θέλουμε το πρωτάθλημα"

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας kerkida.net παραχώρησε ο Νεκτάριος Κάττος του Ηρακλή Γερολάκκου, μετά την ισοπαλία 2-2 με την ΕΛΗΑ Λυθροδόντα, στο ντέρμπι κορυφής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

Ο 24χρονος εξτρεμ που ήρθε στην ομάδα του Ηρακλή την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και έφτασε τα δύο σε τρία παιχνίδια.

Για το ματς... “Μπήκαμε πιο δυνατά, μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ παρά 2-0 το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είμαστε τόσο καλοί, μπήκαμε μουδιασμένοι. Δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε το σκορ. Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα άσχημο σημείο στο 84’. Μέχρι να καταλάβουμε τι έγινε μπήκε και το 2-2. Αντί όμως στη συνέχεια να μας πιέσουν αυτοί, βρήκαμε εμείς δύο κλασικές ευκαιρίες, όμως δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έδειχνε πως μπορούσαν να μας ισοφαρίσουν. Δεν διαχειριστήκαμε σωστά στο παιχνίδι, και δεν κτυπήσαμε στους κενούς χώρους όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ. Δεν θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το σκορ. Μας άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία γιατί εμείς είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες”

Για τη συνέχεια... “Έμειναν εννιά ματς είναι εννιά τελικοί. Σίγουρα είμαστε δύο βαθμούς πάνω όμως θα προσπαθήσουμε για ένα σερί νικών. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Έχουμε καλύτερη ποιοτικά ομάδα από τις υπόλοιπες. Δεν θέλουμε μόνο άνοδο αλλά το πρωτάθλημα”.

Για το γκολ του... “Δεν έχει σημασία το γκολ για εμένα όταν η ομάδα δεν κερδίζει. Μακάρι να μην έβαζα γκολ και να κερδίζαμε. Είναι σημαντικό ότι έβαλα δύο γκολ στα πρώτα τρία παιχνίδια με την ομάδα μου γιατί σημαίνει πως συνεισφέρω. Ήρθα από τον Διγενή Μόρφου, προτίμησα να έρθω εδώ γιατί ήμουν χρόνια στον Ηρακλή, και νιώθω πολύ κοντά μου αυτή την ομάδα. Ξέρω την ομάδα, πάει καλά και είναι μια σπάνια ευκαιρία για τον Ηρακλή τώρα που διεκδικεί κάτι. Το είδα σαν μια εξαιρετική ευκαιρία”.