"Στόχος… μία από τις τέσσερις πρωταθλήτριες!"

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο Γιώργος Γεωργίου της Εληάς Λυθροδόντα, μετά το 2-2 με τον Ηρακλή Γερολάκκου, στο ντέρμπι κορυφής της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

Για το ματς… “Ξέραμε από την αρχή ότι είναι ντέρμπι. Ήταν δίκαιο το σκορ. Το πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής έπαιξε καλύτερα από εμάς και προηγήθηκε με 2-0. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά, δεν απείλησε ο Ηρακλής, εκτός από την τελευταία φάση και δίκαια ήρθε το 2-2. Ήταν λες και το πρώτο ημίχρονο δώσαμε το πρωτάθλημα, όμως το δεύτερο είπαμε ότι το θέλουμε εμείς και θα το πάρουμε”

Για τη δική του εμφάνιση… “Δεν ήταν και το καλύτερο μου παιχνίδι προχθές, όμως είμαι σταθερός βοηθώντας την ομάδας μας”.

Για τον στόχο του πρωταθλήματος… “Από τον καιρό που ανέλαβε ο νέος προπονητής Μάριος Κυριάκου, μας είπε πως στόχος είναι η τετράδα και μετά το πρωτάθλημα. Όμως μέχρι τον Δεκέμβρη που είδαμε πως είμαστε σε ψηλές θέσεις βάλαμε ως στόχο το πρωτάθλημα. Είναι σχεδόν δεδομένη η θέση ότι θα κερδίσουμε την άνοδο όπως είναι τώρα η βαθμολογία. Σίγουρα είναι επίτευγμα να ανέβεις στην τρίτη κατηγορία, όμως επειδή τέσσερις ομάδες παίρνουν πρωτάθλημα στην Κύπρο, θέλουμε να είμαστε μια από αυτές».