Μετά την πρόκριση, έδωσαν το χαρτζιλίκι τους στον φροντιστή...

Το Φρέναρος αναφέρεται στη μεγάλη νίκη επί της Τερσεφάνου, η οποία εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση στα ενταξιακά.

Μάλιστα αναφέρεται στην αφιέρωση της νίκης στον φροντιστή, Βασίλη Χαμάλη, από όλη την ομάδα, όπου του πρόσφεραν ένα σεβαστό ποσό από το χαρτζιλίκι τους για να του απαλύνουν τον πόνο από την πρόσφατη κλοπή του πορτοφολιού του.

"Εκτός έδρας νίκη για την ομάδα μας με σκορ 1-2, εναντίον της ομάδας της Τερσεφάνου (Χατζηλούκας, Δημοσθένους). Μια νίκη η οποία μας εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση στα ενταξιακά. Επόμενο παιχνίδι το ντέρμπι κορυφής, απέναντι στην ομάδα του Δημητράκη Χριστοδούλου όπου με νίκη η ομάδα μας εξασφαλίζει κατά μεγάλη πιθανότητα την πρώτη θέση του ομίλου.

Αξιοσημείωτο στο σημερινό παιχνίδι, η κίνηση των ποδοσφαιριστών μας, προπονητών μας και διοικητικού μας συμβουλίου, να αφιερώσουν την σημερινή νίκη στον φροντιστή της ομάδας μας Βασίλη Χαμάλη και να του προσφέρουν ένα σεβαστό ποσό από το χαρτζιλίκι τους, για να του απαλύνουν κάπως τον πόνο από την κλοπή του πορτοφολιού του, την περασμένη εβδομάδα. Μια κίνηση αξιέπαινη για όλα τα παιδιά, δίνοντας το μήνυμα πως η ομάδα είναι η δεύτερη του οικογένεια και παράλληλα δείχνωντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Respect σε όλους.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ!!!"