ΟΜΟΝΟΙΑ 1948: Δωρεάν μπύρα...

Aνακοίνωση από την Ομόνοια 1948. Θα δίνεται δωρεάν μπύρα σε όσα μέλη τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους

Ανακοίνωση Επιτροπής Μελών: Η ομάδα δίνει ένα καθοριστικό αγώνα και μαζί με τον πράσινο λαό πάει να πετύχει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Η επιτροπή μελών καλεί μαζικά τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας σε μια μεγαλειώδη νίκη.

Από νωρίς το μεσημέρι, όπως σε κάθε αγώνα θα βρισκόμαστε στο γήπεδο με τα Συνεργεία Μελών για να μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις συνδρομές σας και να απολαύσετε παγωμένη μπύρα παρέα με μουσική από τον καθιερωμένο μας DJ. Υπενθυμίζουμε σε όλους πως τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη είναι πάρα πολύ σημαντικά και βοηθούν την ομάδα, όχι μόνο να πετύχει τους φετινούς της στόχους αλλά και για να θέσουμε τις οικονομικές βάσεις για μια δυνατή ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Θέλοντας να βοηθήσουμε αλλά και να δώσουμε κάτι πίσω στην μεγάλη σας στήριξη και συμμετοχή αποφασίσαμε σαν Επιτροπή Μελών πως οποιοδήποτε μέλος τακτοποιήσει τις μηνιαίες συνδρομές του αυτή την Κυριακή θα έχει τις ανάλογες μπύρες δωρεάν από εμάς. Ένα μικρό δώρο για μερικούς αλλά και ένα μεγάλο κίνητρο για άλλους.

Ένας μήνας – Μία μπύρα
Δύο μήνες – Δύο μπύρες

Σας περιμένουμε να ζήσουμε άλλη μια Κυριακή της τριφυλλάρας και να συνεχίσουμε παρέα αυτό το μαγικό ταξίδι!