"Κρίνεται το μέλλον μας στην κατηγόρια/Όλοι δίπλα μας"

Μέσα από ανάρτηση του ο Άτλας Αγλατζιάς καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν το Σάββατο(23/3) στο γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα προς το θετικό αποτέλεσμα και την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Άτλας χρειάζεται ένα βαθμό στο επερχόμενο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Η ανάρτηση:

Αγλαντζιωτες και Φίλοι του ΑΤΛΑ

Το Σάββατο η ομάδα μας αγωνίζεται στις 3.30 στο Κοινοτικό Αγλαντζίας με την ΕΛΗΑ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ.Ενας αγώνας που είναι ο τελευταίος της χρονίας και κρίνεται το μέλλον μας στην κατηγόρια αφού χρειαζόμαστε ένα βαθμό.Τα έφερε έτσι η μοίρα και γιατί κάποιοι εκτός αγωνιστικού χώρου μας έφεραν να παίζουμε τη παραμονή μας στο τελευταίο παίχνιδι.

Για να φτάσουμε το Σαββάτο να παίζουμε τους κόπους 6 χρόνων μιας προσπάθειας που ξεκίνησε για να βάλει το Δήμο μας στο ποδοσφαιρικό χάρτη σίγουρα οι πρώτοι που φέρουν την ευθύνη είμαστε έμεις και οι παιχτες και το κακο μας ξεκινημα .Στη πορεία μετά και από τις διορθωτικές μας κινήσεις η ομάδα βρήκε το δρόμο της και κανόντας μια εξαιρετική πορεία κατάφερε να βρει τα πόδια της και να σταθεί.Δεν ήταν εύκολο να γίνει αυτό μιας και όλοι μας είχαν ξεγραμένους.Τους αποδείξαμε πως έκαναν λάθος και τους χαλάσαμε τα σχέδια.
Τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου της Αγλαντζιάς να μιλήσει.Πραγματικά φίλοι πιστέψετε σε αυτό που κτίσαμε στο Δήμο μας και δώστε βροντερό παρών για να ενισχύσετε την ομάδα να πετύχει αυτό που χρειάζεται.Δεν έχουμε λόγια για την φετινή σας στήριξη που ήταν συγκλονιστική και χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑ ΜΑΣ