Σύσκεψη τελικού κυπέλλου Β’ κατηγορίας ΕΠΟΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της Ομοσπονδίας συνάντηση μεταξύ του Δ.Σ. της ΕΠΟΛ και των εκπροσώπων των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων του τελικού κυπέλλου Β’ κατηγορίας.

Η συνάντηση έγινε μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και σε αυτήν συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του τελικού, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Μετά από κλήρωση που έγινε τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα της ΠΡΟΟΔΟΥ Ποταμού  Γερμασόγειας και η οποία θα αγωνιστεί με φανέλα μπλε, παντελονάκι μπλε και κάλτσες μπλε.

Η τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΕΜ Μουτταγιάκας θα αγωνιστεί με φανέλα κίτρινη, παντελονάκι μαύρο και κάλτσες κίτρινες.

Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει εθελοντική εισφορά για ενίσχυση του Λαϊκού Δικτύου Αλλυλεγγύης Λεμεσού του ΑΚΕΛ.

Ο διαιτητής με τους βοηθούς του αλλά και ο 4ος διαιτητής (που θα είναι και ο γυμνασίαρχος του αγώνα), θα ορισθούν από την Επιτροπή Διαιτησίας την προηγούμενη ημέρα του τελικού και θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟΛ εύχεται καλή επιτυχία στις δύο ομάδες όπως επίσης και στην διαιτητική ομάδα που θα οριστεί και να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι, ισάξιο της ιστορίας της ΕΠΟΛ αλλά και των δύο ομάδων.