ΟΣΑ ειπώθηκαν στην διάσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου μικρών κατηγοριών (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (07/05) στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ η δημοσιογραφική διάσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola Μικρών Κατηγοριών, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (08/05) ανάμεσα σε Ολυμπιάς Λυμπιών και Διγενής Ακρίτας Μόρφου.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net έδωσε το παρών της και σας μεταφέρει όλα ειπώθηκαν...

Καλωσόρισμα από τον Φίλιππο Γιαπατό της ΚΟΠ: "Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά. Καλωσορίζω τους εκπροσώπους των ομάδων. Συγχαίρω τα σωματεία Ολυμπιάς και Διγενή Μόρφου για την επιτυχία τους να φτάσουν στον τελικό. Για 11η χρονιά γίνεται αυτός ο τελικός υπό την σκέπη της ΚΟΠ. Θα είναι μια γιορτή. Ευχαριστούμε θερμά την Coca Cola. Ελπίζουμε ο κόσμος να δώσει μαζικά το παρών του στις 7 στο ΑΕΚ Αρένα. Συγχαρητήρια στον Διγενή για την άνοδο και το πρωτάθλημα. Ο κόσμος με την παρουσία του ενισχύει και τις δύο ομάδες.

Γιώργος Γιακούπης εκπρόσωπος της Coca Cola: "Η συνεργασία μας με την ΚΟΠ είναι η μακροβιότερη όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει".

Σοφοκλής Σοφοκλέους Πρόεδρος Ολυμπιάς: "Ο καλύτερος ας κερδίσει. Είναι 90 λεπτά. Ο Διγενής είναι μια ιστορική ομάδα και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Κρις Σωφρονίου Πρόεδρος Διγενή Μόρφου: "Ευχαριστούμε την ΚΟΠ και την Coca Cola. Είναι μια ονειρεμένη χρονιά για εμάς και θέλουμε να ολοκληρωθεί με νταμπλ. Καλώ τον κόσμο της Μόρφου και της επαρχίας μας. Ο Διγενής έχει ιστορία στα Κύπελλα. Η Ολυμπιάς αδικείται φέτος γιατί είναι εξαιρετική ομάδα".

Κώστας Λοίζου προπονητής Διγενή Μόρφου: "Τυγχάνει από τους τελευταίους τρεις τελικούς να είμαι παρών στους δύο. Πρέπει να είσαι παρών στον τελικό για να καταλάβεις πόσο σημαντικός είναι αυτός ο θεσμός. Είναι πράγματι μια μεγάλη γιορτή. Οι περισσότερες ομάδες υποτιμούν αυτό το θεσμό και λανθάνονται. Από την επόμενη σεζόν καλώ περισσότερες ομάδες να λαμβάνουν μέρος. Είναι τηλεοπτικό και είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς στις μικρές κατηγορίες για προβολή. Η ομάδα μου προετοιμάστηκε όσο καλύτερα γίνεται. Πήραμε και το πρωτάθλημα. Η Ολυμπιάς είναι κρίμα που έπεσε κατηγορία. Ο κόσμος μας χρίζει μεγάλο φαβορί όμως δεν θα πέσουμε σε αυτή τη παγίδα. Είδαμε τα τελευταία χρόνια εκπλήξεις. Πάμε προετοιμασμένοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το νταμπλ. Καλή επιτυχία στην Ολυμπιάς θα τα πούμε αύριο στο γήπεδο".

Άγγελος Μισός προπονητής Ολυμπιάς: "Συγχαρητήρια στους συντελεστές της δικής μου ομάδας που έφεραν την ομάδα στον τελικό. Εγώ είμαι εδώ για 15 μέρες. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Διγενή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Καλή επιτυχία στη Β΄Κατηγορία. Υπάρχει φαβορί και είναι ο Διγενής όμως από τη δική μας πλευρά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες να πάρουμε το τρόπαιο. Έχω πίστη στους παίκτες μου. Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο του ονόματος και των δύο ομάδων. Ο πιο καλός ή πιο τυχέρος να κερδίσει το τρόπαιο και ελπίζω να είναι η δική μου ομάδα. Το Αρένα είναι καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο και ελπίζω ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρών και να δώσει κίνητρο στους παίκτες. Αξίζουν κι αυτοί οι ήρωες των μικρών κατηγοριών κάποια προβολή".

Χρίστος Ευθυμίου Αρχηγός Διγενή Μόρφου: "Αύριο είναι η γιορτή η δική μας. Συγχαρητήρια στην Ολυμπιάς για την πορεία της μέχρι τον τελικό άσχετα με την πορεία στο πρωτάθλημα. Εμείς με τη συμβολή του προπονητή μας καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να φτάσουμε στον τελικό. Θα τα πούμε αύριο στις 7 στο Αρένα".

Νικόλας Πέζουνος Αρχηγός Ολυμπιάς: "Ευχαριστούμε την ΚΟΠ και την Κόκα Κόλα για την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στον Διγενή που ήταν πανάξιοι πρωταθλητές. Πάμε σαν αουτσάιντερ στον τελικό όμως αυτά δεν έχουν σημασία. Εμείς έχουμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Καλούμε τον κόσμο της Ολυμπιάς να μας στηρίξει. Πάνω από όλα να κερδίσει η αθλητοπρέπεια στο γήπεδο".