ΘΥΡΑ 9: "Αδικη απόφαση/ Να ξεφτιλίσουμε όσους βάλθηκαν να σπιλώσουν το όνομα μας"

Close

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 9 αναφέρεται στην απόφαση για διεξαγωγή του αγώνα της Ομόνοιας 1948 με τους Τρούλλους χωρίς οπαδούς.

Αναλυτικά:

Η απόφαση της δικαστικής έχει γίνει γνωστή και το ματς θα γίνει την Πέμπτη ώρα 16:30 κεκλεισμένων των θυρών. 

Αναμφίβολα η απόφαση είναι κατάφωρα άδικη αφού στερεί από τον κόσμο μας την δυνατότητα να παρακολουθήσει τον αγώνα και είναι ίσως πρωτοφανής απαγόρευση για το ερασιτεχνικό κυπριακό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά όμως για την σχετική απόφαση θα τοποθετηθεί αύριο με ανακοίνωση το σωματείο μας.

Μπορεί να είμαστε απογοητευμένοι και πικραμένοι από αυτή την εξέλιξη, όμως δεν μας πτοεί, δεν μας ξενερώνει και δεν μας λυγίζει καμιά απαγόρευση. Δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς, αλλά αντίθετα θα στηρίξουμε με τον δικό μας τρόπο τα αδέρφια μας που θα δώσουν την μάχη στον αγωνιστικό χώρο για την νίκη και την πρόκριση προς την τελική αναμέτρηση για την άνοδο.

Κάνουμε κάλεσμα στον περήφανο και ανυπότακτο πράσινο λαό, να δώσει βροντερό παρών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα, η οποία θα γίνει αύριο Τετάρτη η ώρα 19:30 στο γήπεδο του Ορφέα. Πάμε συσπειρωμένοι όλοι σαν μια γροθιά να δώσουμε την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας και το έναυσμα για μια μεγάλη νίκη. Ταυτόχρονα η μαζική και δυναμική παρουσία μας θα δώσει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο πόλεμος και η λάσπη που δεχόμαστε μας κάνουν ακόμα πιο αποφασισμένους να πετύχουμε τους στόχους μας και να ξεφτιλίσουμε όλους όσους βάλθηκαν να σπιλώσουν το όνομα μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ

ΥΓ. 1 Καταβάλλονται προσπάθειες από τα μέλη του συμβουλίου της ομάδας ώστε να υπάρχει ζωντανή μετάδοση του παιχνιδιού από το διαδίκτυο.

ΥΓ. 2 Συγχαρητήρια στους λεβέντες της ομάδας futsal για την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήταν εκπληκτικοί την φετινή χρονιά και είμαστε περήφανοι που σάρωσαν όλους τους τίτλους στο άθλημα. Λυπούμαστε αφάνταστα που δεν μπορούμε να είμαστε κοντά τους στα γήπεδα λόγω της κάρτας οπαδού, όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι ο αγώνας μας δεν θα πάει χαμένος και σύντομα θα επιστρέψουμε δριμύτεροι.

ΥΓ. 3 Συνολικά φέτος τα τμήματα του σωματείου κράτησαν την σημαία ψηλά με νταμπλ σε βόλεϊ, futsal και καλές πορείες στα υπόλοιπα αθλήματα. Αυτά να τα βλέπουν όσοι θεωρούν πανάκεια την εταιρία...